Wpis z mikrobloga

@wielad: sorry ale Pomarańczowe rurki,jakieś dziwne papucie,białe casio g shock,różowy t shirt i zwieńczenie tego wszytkiego taka wiśienka na torcie biały iphon a pardą mało męski ton głosu
i mamy książkowy przykład czegoś co jest wstanie się nawet o zgrozo rozmnażać ku zgubie ludzkości
  • Odpowiedz
@jenerau: Rozlałem ze śmiechu herbatę, bo pracuję waśnie z Sebastianem (Seba dla znajomych), który właśnie w takich butach chodzi. xD

500 złotych, k---a, zajebiste!

Gość 20 lat, dziecko trzyletnie, zarabia 1,6k na łapę i właśnie niedawno wcisnęli mu w Media Markt PS4 z trzema grami i ubezpieczeniem za 3,5 koła. Na raty oczywiście. Jaki dumny przyszedł.

Nie dla idiotów.
  • Odpowiedz
@El_Duderino: zrobi sobie drugie dziecko, to za te 500 zł od państwa opłaci ratę za ps4, a za resztę opłaci ratę za kredyt na swojego golfa 4 ( ) miałem w techbazie od groma takich sebków, współczuję Ci konieczności użerania się z nimi XD
  • Odpowiedz
@oregon24: ale czemu podajesz jakas skrajność? I przekoloryzowujesz to co pisze? Levis501+czarne airmax+czarny G-shock+ klasyczne rayban aviator i jest stylowa.
  • Odpowiedz
@wielad: również popadasz w skrajności twierdząc że jak wykopek hejtuje to go na to nie stać...
sory nie hejtuje iPhone lecz ich "fanboji" mam z3 i gdy ją kupowałem świeżo po premierze nie było jakieś drastycznej różnicy ceny względem iPhone
  • Odpowiedz