Wpis z mikrobloga

Mój LETV X600 właśnie umarł. Wyciągnąłem z kieszeni żeby zadzwonić a on nic się nie odzywa, nie reaguje na żadne polecenia, długie przytrzymywanie power nic nie daje, jest zimny, po podłączeniu do kompa zapala się tylko dioda ładowania - ekran nie reaguje. Odczekam jeszcze jakiś czas do wyładowania baterii, może jest jakoś permanentnie zawieszony, chociaż jakoś w to nie wierzę.
Pytanie mam takie - jak to jest z tą gwarancją? Trochę się boję wysyłać im ten telefon - na czasie mi nie zależy, przeproszę się z LG G3, pewnie mi odeślą nowy, ale boję się że ten naprawią i będą mieli masę moich danych. Blokadę ekranu niby mam, ale to zawsze można jakoś obejść, szczególnie że nic nie szyfrowałem.
Ktoś już korzystał z gwarancji od EWOO?
#letv #ewoo
  • 25
@bartez1124: u mnie też funkcjonuje, ale na początku zasięg super, automatycznie mnie łączyło z routerem, teraz niestety sam muszę klikać by mnie połączyło właśnie z powodu kiepskiego zasięgu.

majfriend dostał ode mnie taki filmik: KLIK
@re-member85: uu.. to u mnie nie jest jeszcze najgorzej. W pracy siedzę koło serwerowni to bezproblemowo mi przez ścianę zbiera na 2/3 kreski. W domu przez 2 stropy (router na strychu) mam 1 kreskę, a na wszystkich innych urządzeniach prawie full.
@bendyz: ziom słuchaj mam podobny problem z tym właśnie telefonem kolega wgrywał nowe oprogramowanie kilka razy a teraz tylko pali się dioda led i nic ładowanie całą noc gówno daje tak jak buy się nie ładował nwm co mam z tym fonem zrobić jak masz jakieś sugestie to wal śmiało
( ͡° ͜ʖ ͡°)(σ ͜ʖσ)
@sebastian-dlugosz oj nie wiem. Ja już nawet tego nie mam. Restart twardy to dlugie przytrzymanie przycisku power. Jeśli nie restartuje się w ogóle to pewnie coś z bootloaderem więc tego możesz szukać w google.