Wpis z mikrobloga

@rolfik_r1: bo wyczytałeś to na mirko ? Budżetowy telefon chodzi o wiele lepiej niż taki sam z androidem. A że nie mam snapczata żeby trzepać do zdjęć małolat czy innych aplikacji pokazujących gdzie jest moja kupa ? I bardzo dobrze.
  • Odpowiedz
@Lukkar: xD, system działa ok, ale aplikacje na WP to g---o, to że większości nie ma to jedno, a jak są oficjalne to są gówniane, patrz np Spotify, i wszystko inne włącznie z allegro
i proszę nie odpisuj że to wina devów, jakoś na androida i iOS działają ok
  • Odpowiedz
@Lukkar: ok, nie chce mi się sprawdzać, ale strzelam, że nie ma nic do obsługi Phantoma 3 - ani DJI GO ani Autologic. Idąc dalej - jeśli nie ma DJI GO, nie obsłużę OSMO. Nie ma EOS Remote do obsługi Canonów. Lightroom? Jakieś appki do zarządzania siecią na MT/UBNT? Generalnie mając WP nie mam podstawowych narzędzi, których używam w pracy. To może być fajny niszowy smartfon do dzwonienia/smsowania/nawigacji. Ale nigdy
  • Odpowiedz
@BigSW: imho WP nigdy nie umrze bo Microsoft będzie go cały czas utrzymywać. Są problemy z 10, owszem, są aplikacje niedopracowane. Ale gdy w końcu wyjdzie 10( może się doczekamy) i dalej będzie taka kaszana to wtedy sobie stwierdzajcie że WP umarło.
  • Odpowiedz
@Lukkar: no to budżetowce pewnie tak, Android za 400zł to kupa. Z resztą android za 4000 to też kupa. A przyspieszyli już animacje, czy dalej trzeba czekać pół roku zanim zniknie splashscreen? Bo pamiętam, że to mnie strasznie w-------o
  • Odpowiedz
@Lukkar: ja nie twierdze ze wp umrze, tylko mowie ze ten system jest do kitu(biore pod uwage całokształt, wsparcie, bugi, i te zalosne aplikacje)
  • Odpowiedz