Wpis z mikrobloga

@eteri: oprócz że długo.. to uszkodzone, wadliwe ... ogólnie częściej się trafi jakiś felerny model niż nówka sztuka, które jest bezawaryjna.
@n00_: no to ciekawe bo tyle osob od niego kupilo letv i nie wiedzialem nikogo tutaj zeby byl zawiedziony ze dostal felerny model i w dodatku nie nowka, sam od niego wzialem i jest kozak.
@Miecz12: koleś, nie wykupiłeś całego sklepu .. jesteś kroplą w morzu, ... zacznę od tego że pisałem nie o wszystkich tylko większość wpisów, i można sobie poczytać na jd w feedbacku żeby mnie nie posądzić o jednostronność.

po drugie bądźmy szczerzy posłuchałbyś się opinii idioty, który nie potrafi wybrać poprawnej płci na wykopie ?? Jeżeli ma problem z wyborem płci na takim zaawansowanym serwisie jakim jest wykop.. to ja nie chce
@n00_: no a ja napisalem ze wiekszosc wpisow wlacznie ze mna, swieta krowo, nie ma zadnych problemow z telefonem od niego, wiec nie strasz kolesia swoimi problemami z dupy ok.
juz pomijam fakt ze ty prawdopodobnie nie kupiles od niego telefonu nawet a wyglaszasz kazania w stylu - nie znam sie ale sie wypowiem.
@Miecz12: głupi jakiś jesteś xD ... nawet nie sprawdziłeś feedbacku na stronie jd, jak ruskie tam go jadą xD

co do zakupów z jd .. kupiłem kilkadziesiąt (~>160) rzeczy jak były kupony ~10/10,01 .. obecnie jak są 10/15 to chyba wezmę jedynie z 30 przedmiotów i jakbym nie płacił groszy to bym nie brał z tego sklepu ze względu że support mają straszny!!! .. kto normalnie odpisuje na maila 2 miesiące??
@n00_: a co mnie obchodza jakies komcie ruskow, glupi to jestes ty myslac ze wiesz wszystko kiedy nawet nie kupiles od niego tego telefonu, a teraz idz wylewac swoje brednie gdzie indziej #czarnolisto
wow kupil pelno guwna z promocji 10/10 gratuluje, jestes normalnie mistrzem zakupow, sam kupilem tam wiecej rzeczy na tej promocji niz ty wiec wychodzi na to ze w sprawach bycia ekspertem ja>ty
o zapomnialbym XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Xdddddddddddddddddd xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
@Miecz12: analfabetyzmem chłopcze niepewny swojej płci zajeżdżasz .. może następnym razem swoje wypociny wyłap jakimś słownikiem wbudowanym w przeglądarkę xD to byś się nie ośmieszył.

Zauważyłem że jesteś minimum upośledzony w stopniu umiarkowanym to ci wyjaśnię xD jd to takie chińskie allegro, jedynie kolekcja z JD pochodzi od tego sklepu, a inne przykładowo ewoo to takie allegrowe Janusze , w sumie na allegro jest się w stanie określić czy koleś ma