Aktywne Wpisy
rales +328
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
07-13 PAŹDZIERNIKA 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 188 mandatów (⬇ 2,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 27,8% - 149 mandatów (⬇ 0,7%)
3. Trzecia Droga - 10,4% - 43 mandaty (⬆ 1,4%)
4. Lewica - 9,9% - 40 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Konfederacja - 8,4% - 39 mandatów (⬇ 1,3%)
07-13 PAŹDZIERNIKA 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 188 mandatów (⬇ 2,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 27,8% - 149 mandatów (⬇ 0,7%)
3. Trzecia Droga - 10,4% - 43 mandaty (⬆ 1,4%)
4. Lewica - 9,9% - 40 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Konfederacja - 8,4% - 39 mandatów (⬇ 1,3%)
WujaTHC +453
Mam nadzieje że każdy z was spełni swój obywatelski obowiązek i pójdzie w niedziele zagłosować. To chyba będą najważniejsze wybory w historii tego kraju i naprawdę każdy powinien skorzystać z tego świętego prawa demokracji... Pokażmy że jesteśmy społeczeństwem obywatelskim.
Plusują ci którzy będą głosować. Pozdrawiam dla was cieplutko.
#wybory #pis #konfederacja #koalicjaobywatelska #demokracja #polska
Plusują ci którzy będą głosować. Pozdrawiam dla was cieplutko.
#wybory #pis #konfederacja #koalicjaobywatelska #demokracja #polska
#jd
po drugie bądźmy szczerzy posłuchałbyś się opinii idioty, który nie potrafi wybrać poprawnej płci na wykopie ?? Jeżeli ma problem z wyborem płci na takim zaawansowanym serwisie jakim jest wykop.. to ja nie chce
juz pomijam fakt ze ty prawdopodobnie nie kupiles od niego telefonu nawet a wyglaszasz kazania w stylu - nie znam sie ale sie wypowiem.
co do zakupów z jd .. kupiłem kilkadziesiąt (~>160) rzeczy jak były kupony ~10/10,01 .. obecnie jak są 10/15 to chyba wezmę jedynie z 30 przedmiotów i jakbym nie płacił groszy to bym nie brał z tego sklepu ze względu że support mają straszny!!! .. kto normalnie odpisuje na maila 2 miesiące??
wow kupil pelno guwna z promocji 10/10 gratuluje, jestes normalnie mistrzem zakupow, sam kupilem tam wiecej rzeczy na tej promocji niz ty wiec wychodzi na to ze w sprawach bycia ekspertem ja>ty
o zapomnialbym XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Xdddddddddddddddddd xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Zauważyłem że jesteś minimum upośledzony w stopniu umiarkowanym to ci wyjaśnię xD jd to takie chińskie allegro, jedynie kolekcja z JD pochodzi od tego sklepu, a inne przykładowo ewoo to takie allegrowe Janusze , w sumie na allegro jest się w stanie określić czy koleś ma