Wpis z mikrobloga

"Jedynym krajem, w którym "Deadpool" nie był w stanie zająć pozycji lidera była Polska. U nas lepsza okazała się Planeta Singli". ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#film
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 33
Planeta Singlii dla mnie jest najlepszą polską komedią romantyczną ostatnich lat. Niebanalna. Jak ktoś widział to nie powie inaczej. Ciekawostka: lalki w filmie były drukowane w 3d przeze mnie :)
  • Odpowiedz
nie wiem co jest gorsze.

wysoki wynik Planety Singli w Polsce

czy fakt, że taka masa s--------n uważa, że gównobajka o superbohaterach to zdecydowanie lepszy wybór.
  • Odpowiedz
  • 1
@meszcz: Planeta singli jak na polski film to prezentuje się zajebiście chociaż w moim odczuciu wcisnęli za dużo wątków do jednego filmu, ale całość i tak wyszła ok :)
  • Odpowiedz
@tfuj_pszyjaciel: kazda? Srsly? Batman, Superman, Jessica Jones, chyba tez serialowy Daredevil, i pare innych zdecydowanie sa bardzo daleko od komedii. Nie da sie i nie mozna zrobic Deadpoola na powaznie, bo to postac, ktora po prostu jest glupawa od poczatku do konca.
  • Odpowiedz
@meszcz: Nie wierzę że to pisze ale planeta singli to na prawdę dobry film w swoim gatunku jak na polskie standardy. Szedłem do kina jak na skazanie i spodziewałem się totalnego gniota a wyszedłem totalnie zaskoczony bo na prawdę dobrze się bawiłem. A mówi to osoba która poprzedniego dnia oglądała 2 girls one cup ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tfuj_pszyjaciel: adaptacje komiksów, które nie są komedią to przedewszystkim należy szukać w DC comics, Batman Nolana, Człowiek ze stali, Watchmens. To tylko niektóre, pierwsze z brzegu. Są też adaptacje serialowe i to tym razem z Marvela, Daredvil (serial!), Jessica Jones. Więc nie tylko komedie.
Co do Deadpoola, nie da się go zrobić bez humoru bo to element spaczenia psychicznego tej postaci, który określa jej motywy działania, proponuję poczytać o niej,
  • Odpowiedz
@Topev: @Zywe_Guwno: tak, lalki twarde czyli Hanka Andzela i Walenty zostały przez nas wydrukowane w 3d, zmechanizowane i pomalowane. jesteśmy nawet w napisach :) z tego co wiem to pierwsze wykorzystanie tej techniki wytwarzania w telewizji polskiej. UniForge + Kony Puppets polecam
  • Odpowiedz