Wpis z mikrobloga

• 44
@SEGATASANSHIRO: e tam z tym to akurat chyba Ziobro zdziwienia, w sumie to nawet fajen, bez znaczenia czy babom czy chłopem, aby nie babochłopem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 479
@G06DbT: ziomek to cinematic xD Pamiętasz jak wyglądał Geralt w Wiedźminie 2? Zresztą przypomnieć Ci jak się zmieniały rysy Geralta między kolejnymi częściami, serio nie bierz do siebie tego, że to co tu widzisz pojawi się w grze za 3 czy 4 lata, to tylko zapowiedź xD
  • Odpowiedz
@G06DbT: Nie no ciri ładna, zobaczymy jak dalej będzie.
No i pewnie w grze będzie coś woke, bo wszędzie muszą to dzisiaj w----ć.
No ale po za tym to nastawiam się na zarąbisty klimacik, fabułę i ogólnie gameplay. Coś przeczuwałem, że Ciri teraz będzie. Ciekawe co z Gerwantem.
  • Odpowiedz
  • 5
@dongio: generalnie wszyscy chyba przeczuwali, już zakończenie W3 trochę to sugerowało, a zapowiedź z fotą medalionu wiedźmińskiego już właściwie dopełniła swego, teraz to jedynie takie formalne potwierdzenie
  • Odpowiedz
@iErdo : też jestem mimo, że w żadną część nie grałem tbh
ALE na święta w ramach prezentu kupuje sobie lapka i przerywam swoją 15+ letnia przerwę od grania w gry wideło. Ogram wszystkiego części Wieśka, skyrimy, masz effecty, bajoszoki i wszystko co mi do łba przyjdzie. Pewnie będę jeszcze Was pytał w jakie klasyki grac. Już się rozglądam za sprzętem, kupię jakoś na dniach.
  • Odpowiedz