Aktywne Wpisy
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.4% (210)
- Nie 81.6% (2037)
- Sprawdzam 10.0% (250)
RudyPele +463
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
Kończą się pomysły, nie mam co oglądać. :(
@r3v:Właśnie mignął mi ten tytuł gdzieś, ale nei wiem...
@Kresse: Ciekawe czy gdzieś da radę obejrzeć.
@Lim3: Totalna masakra :<
- Utopia
- Doktor Who
- Dexter
- Breaking Bad
- Gra o tron
- Sherlock
- House of Cards
Większość pewno widziałaś, ale może coś znajdziesz.
A co do filmów, to napisz co lubisz oglądać, to łatwiej będzie Ci podsunąć jakiś fajny tytuł
@lofca: Z tych, które wymieniłeś to widziałam Dextera, GoT, Sherlocka i House of Cards 1 sezon (dosłownie parę dni temu). Do Breaking Bad w ogóle mnie nie ciągnie, Doktor Who (jeśli dobrze kojarzę) ma dużo sezonów i jakoś nie chcę się w to pchać. Na Utopię czaję się już odkąd istnieje, ale jakoś nigdy ni obejrzałam.
A co do filmów bardzo różnorodny wachlarz, właściwie to najbardziej odpadają bezsensowne
Muszę się czymś dodatkowo zająć, taki pokrętny człowiek :)