Aktywne Wpisy

wuut +30
Niech mi ktoś wytłumaczy na #!$%@? idioci cały czas wałkują temat Wołynia? Każdy wie co się wydarzyło, ale #!$%@?, to było prawie sto lat temu, nie ma to najmniejszego znaczenia w dzisiejszych czasach i są znacznie poważniejsze problemy niż #!$%@? Wołyń. XD
#ukraina
#ukraina

wuut +214
A zauważyliście kto najbardziej narzeka na Ukraińców? Niziny społeczne. Aż mi się przypomina jak Brytyjczycy najeżdżali na Polaków że im zabierają pracę, socjal, miejsca w szkołach i szpitalach. Cóż za ironia losu xD
#ukraina
#ukraina

Co polecicie dla zielonego #prawiejakshrek Honda NSR 125 czy Cagiva Raptor 125?
#motoryzacja #motor #pytanie #motocykle
P.S Pamiętaj o kompletnym stroju za 2 tys. zł
chociażby vmaxy - 166 nsr, 170+ rs, 200+ mito. raptor 160 tez osiaga :)
ps. sorry
Ale najfajniejsze jest gdy jedziesz swoją 125, schowany za owiewką, czujesz się jak MM na prostej startowej... i nagle magia chwili pryska bo jakiś pieprzony tir siada ci na dupie, w zasadzie przygotowując się do wyprzedzania.
nie porownuj 4t, gdzie tam osiagnac 100km to jest dzien wyzwania.
dziwne, ze nikt nie zaczal gadac, ze niebotycznie duzo pala ;]
@Stitch: czytam i czekam na dyskusję o spalaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kendi: ja jestem zdziwiony, ze nikt tego nie napisal :D
Jeżeli chińczyk umie, to jakiś porządny motorek nie da rady?
Cos bardziej sie sklaniam do Nerki koledzy :D
Nie wiem po #!$%@? się tam kłócicie, skoro op nie może latać niczym większym to po co te wywody że np cb500 jest lepsze od 125.
a ungaged ma perma
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@ungaged2:
Wkoncu wiem ile pali 2t :D interesowałem mnie to. Osobiście brałbym 4t, ale nsr i rs odpadają jedynie ze względu na mój wzrost. Varadero jest odpowiednie https://www.dropbox.com/sc/arlddt37stlk380/AADPzkbJY6I_AkFJSfFWkLzOa