Aktywne Wpisy
OVHcloud +158
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +35
Wchodzi okablowanie i montaż czujników krańcowych. Małe te czujniki, mocowane na śruby M1,5. Na osi Z dorobiłem im obudowy, żeby nie wystawały poza wózek. Na pozostałych osiach montowane bezpośrednio do profili. Tak małego gwintownika nie miałem więc musiałem używać do tego celu śrubek. Słabe one są i się szybko ukręcały, na jeden otwór schodził jeden "gwintownik". Czujniki łączone w trybie NC.
#frezarka #cnc
@garmil: a nie M2.5? większość "pstryczków krańcówkowych" jest ma otwór 2.5mm na śrubkę 2.0 ale 2.5 też wchodzi. Chyba żeś użył naprawdę maleństw które byly dedykowane jako pstryczki pod przyciski w myszce ;) ?