Wpis z mikrobloga

• 368
Nie wypada, żeby facet używał takiego pedalskiego słownictwa

@pineapple: o #!$%@? xD rozumiem ze najbardziej męski sex dla ciebie to ten z dwoma facetami?
  • Odpowiedz
@pineapple: Ma kobitkę i jest pedałem, git. Sam często używam tego zwrotu bo jest świetnym zamiennikiem określenia 'moja żona, dziewczyna, kochanka'. Nie, nie 'dupa' i 'rozowypasek' jeśli nie obraca się w tym kręgu. Jakiego zwrotu Ty używasz? Szczerze pytam :)
  • Odpowiedz
@hashus: ja miałem zarezerwowany hotel na dzień w którym były te zamachy. ale jakoś tydzień wcześniej odwołałem rezerwację bo się hajs nie zgadzał.
  • Odpowiedz
@hashus:

Syndrom paryski – dolegliwość występująca u turystów, najczęściej japońskich, którzy odwiedzając Paryż odkrywają, że miasto nie spełnia ich oczekiwań, a ich wymarzony czy znany z mediów obraz Paryża różni się w znaczący sposób od rzeczywistości.
  • Odpowiedz
@hashus: zeby tylko was jakis potezny arab nie napadl, bo oczywiscie ty jako polaczek robaczek, padniesz po jednym strzale araba pachnącego piżmem, a on zgwałci twoją lubą, albo ona po prostu mu sie odda jak zobaczy jego beniz i poczuje jego zapach, tak jak to zrobiła ta polka z gdańska jak spotkała mokebe z senegalu.
  • Odpowiedz