Aktywne Wpisy
Imperator_Wladek +1286
XDDDDDDDDDDDDD
#tvpis
#tvpis
Smarek37 +91
#remontujzwykopem
#stolarstwo
#lazienka
Dobra szafeczka gotowa, można krytykować tylko delikatnie, bo ja w meble to amator z powiedzmy lekkim stażem niech będzie. W komentarzu środek.
#stolarstwo
#lazienka
Dobra szafeczka gotowa, można krytykować tylko delikatnie, bo ja w meble to amator z powiedzmy lekkim stażem niech będzie. W komentarzu środek.
#silownia #dwuboj #ilyailyin
Zaraz niezauważone.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekamy na rozwój wydarzeń, bo ten Rusek nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.
@ukazuyr: Kilka razy maks było. W porównaniu do rekordu z przed roku to zdecydowanie mniej.
W Rio bedzie 250, ale chciałbym zobaczyć tez 270kg Lovcheva :)
Kazach to Rusek.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Matka Rosjanka, trener Rosjanin, język urzędowy rosyjski, do 1992 Kazachstan był ZSRR.
Argument o trenerze Rusku niszczy system :P
Rodzice urodzili sie w Kazachstanie, Iliyn też, startuje dla Kazachstanu wiec to Kazach jest :)
Oczywiście, na takie samej zasadzie większość Litwinów jest Polakami.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jezeli byłby gość który urodził sie w Polsce, tak jak jego rodzice, zdobywał by złoto dla Polski, to nawet jakby miał na nazwisko Matumbo, byłby Polakiem
Czyli zdobywanie zasług pod inną niż narodowa banderą, jest dla Ciebie narodowością?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli Polak urodzony w Anglii z rodziców Polaków, grający w Newcastle, jest Angolem?
Dobre.
Wspomniany Polak byłby Anglikiem o polskich korzeniach
Czyli Polacy grający w Bundeslidze są Szkopami, bo grają w Bundeslidze?
A gdyby byli Polakami graliby w Legii?
Praca zarobkowa zmienia narodowość, świetne!( ͡° ͜ʖ ͡°)
Iliyn jest Kazachem pochodzenia rosyjskiego
Czyli nie jest błędem nazwanie go Ruskiem?
To coś się tak #!$%@?ł?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Urodził się w '88, a ZSRR istniał do '91/92, więc gdzie się urodził? Matka była Rosjanką, a on sobie wybrał barwy klubowe z jakichś pobudek, może kasa może patriotyzm, może #!$%@? wie co.
A czym się różni reprezentowanie kraju na imprezie międzynarodowej, a reprezentowanie kraju w międzynarodowej firmie?( ͡° ͜
@Gavroche:
To ze Rosja jest głównym spadkobiercą ZSRR nie ma znaczenia.
Nie wybierał barw klubowych, poszedł do klubu na terenie kraju którego jest obywatelem, poznał kazachskich kolegów i razem ku chwale Kazachstanu zaczęli podnosić klamoty.
A co do różnic w reprezentowaniu, to reprezentując kraj masz szanse usłyszeć hymn i sobie
Ja nie mam polskich rysów twarzy, jakoś muszę z tym żyć...( ͡° ͜ʖ ͡°)