Aktywne Wpisy
Wrrronika +11
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +19
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Sytuacja miała miejsce 45 min temu. Podjeżdżam na ulubiona stację benzynową bo akurat gaz mi się skończył.
Mimo wielu dystrybutorów wszystkie miejsca zajęte, co jest normalne o tej porze, ale dystrybutor do gazu stoi
z rogu stacji i można z niego korzystać nawet jak ktoś tankuje od razu obok.
Spokojnie manewruje, cofam, aby zająć odpowiednie miejsce. Wychodzę z samochodu aby podłączyć pistolet do Tankowania
i się zaczyna:
- Kobieta (chciała zacząć tankować z dystrybutora obok): Dlaczego Pan tak blisko podjechał??
- Ja: Jest miejsce, oboje się zmieścimy.
- K: ale ja nie wyjadę! (Star z naczepą wymanewrował by bez większego problemu)
- J: Przepraszam, ale tutaj jest ponad metr do manewru, po za tym pani zaczyna dopiero tankować tak jak ja próbuje.
- K: Proszę mi stad odjechać!
Dalej już olałem konwersacje, bo stwierdziłem, że nie ma sensu psuć sobie wieczoru oraz zacząłem tankować.
Kobieta poszarpała się z wlewem, cały czas coś gdacząc i rozpoczęła tankowanie. Jakie było moje zdziwienie
gdy zobaczyłem kolor pistoletu do tankowania. Trochę nie dowierzałem, że zabrała zielony, a na klapce widniał
duży napis "DIESEL". Dla upewnienia się, ogarnąłem wzrokiem samochód i faktycznie oznaczenia były dCi.
Tankowała długo, a z każdą kroplą ładowały się moje baterie... szczególnie ze tablice były z baaardzo daleka.
Warto być miłym dla ludzi... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ogon601: myślisz że to dotyczy tylko innych a Ciebie już nie? Ciekawi mnie też jak wsadziła pistolet ON do wlewu Pb bo jest on znacznie grubszy. Czy to nie są czasem Twoje niezrealizowane marzenia?
Skoro babka pyskata i wszystko wie lepiej, niech sobie tankuje.