Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki, oto Ares, najlepszy przyjaciel i gospodarz. Przygarnieta przybleda, która z zastraszonego psiaka stała się najinteligentniejsza bestia, z jaką mieliśmy doczynienia. Kocha świnie,koty,kury i konie, nie znosi kogutów, lisów, szczurów i osób pod wpływem alkoholu. Gdy ktoś pijany chce wejść do domu, staje w poprzek schodów i z groźnym wzrokiem zagradza drzwi. Gdy ojciec odpala któraś maszynę rolniczą, z radością biegnie, Wiedząc że nieoddali się daleko od gospodrstwa.Gdy odpalane jest auto, zdaje sobie sprawę z dalszej drogi, w związku z czym pokornie zostaje koło domu, pilnując dobytku. Poza tym jest ogromnym pieszczochem i uwielbia wtulic pysk pod pache. Przygarniete zwierzęta odwzajemniaja się największą wiernoscia i miłością. Poza tym psy>koty( ͡° ͜ʖ ͡°) #pokazpsa i trochę #pokazmorde ( ͡ ͜ʖ ͡)
źródło: comment_xZuoEdYgVBjbF8HFH7pqqGV5w9Fr2UqC.jpg
  • 20
@fireman2: ja przygarnęłam małego kociaka podczas burzy, ulewy i mówcie co chcecie, ale jest cholernie wdzięczna. jak tylko usłyszy, że już nie śpię to jest w stanie przybiec z drugiego końca domu miaucząc, wskoczyć mi na łóżko i mrucząc przytulać się. często sama z siebie śpi, śpi, nagle się budzi i to samo przybiega. nie wszystkie koty takie są, że bez uczuć i #!$%@?
@consummatumest: Potwierdzam. Moja Mała była kotem wychodzącym, często wracała z kocich wędrówek głodna i zmarznięta, ale nie dotknęła jedzenia, póki jej porządnie nie wygłaskałam. Prawie nie wychodziła z pokoju, jak byłam chora, nigdy nikogo nie podrapała, nawet moich siostrzeńców, jak któryś ją pociągnął za ogon. Takie wieczne kociątko z niej było. Tylko że któregoś razu po prostu nie wróciła. Niedługo później się dowiedziałam, że mamy w okolicy #!$%@?, który strzela do