Wpis z mikrobloga

Dlaczego kobiety w pracy opowiadają o tym, że się pokłóciły z mężem, bo poszedł spać, kiedy one chciały seksu? A chciały, bo miały owulację właśnie i bardzo chcą dziecko. Mąż nie chce. Dlaczego jestem wtajemniczana w takie informacje, skoro mnie to nie obchodzi? I dlaczego mówią o wszystkich szczegółach... U Was też tak jest? Nie lubię pracować z ludźmi... #kasikobserwuje #kasikpyta #oswiadczenie
  • 8
@kasiknocheinmal: nie odważą się podejść do nas ot tak pogadać(na open space) - bo wiedzą, że dostaną #!$%@? ;)

coolstory: Raz, dosłownie raz jakaś dziewczyna chciała z kumplem pogadać nie na temat pracy - najpierw zabił wzrokiem, później ona zaczęła coś gadać, to powiedział żeby #!$%@?ła bo i tak jej nie słucha...
@Jahcob: u mojego ojca w pracy (fabryka, 2 dziewczyny na 50 facetów) jest jedna taka. Przede wszystkim jest straszna plotkarą, taką, która jak nie słyszy żadnych nowych plot, to rozsiewa swoje - nieprawdziwe. Nikt jej nie lubił i tylko dwóch lizodupów z nią zwykle rozmawiało na stołówce. Pewnego razu mój ojciec już nie wytrzymał i choć jest niesamowicie spokojnym człowiekiem i niemal nigdy nie przeklina, to wrzasnął jej w twarz, żeby