@Tril: To jest audio biżuteria. Wbrew pozorom wydaje mi się że sporo osób kupi taki kabel zwyczajnie dlatego że ich stać i fajnie wygląda a nie dlatego że wierzą by coś poprawił w brzmieniu. Sam wydałem 150zł na kable RCA mimo że równie dobre za 50zł bym kupił. Ot tak, bo mi się podobały.
@Sergeant_Matt_Baker: Tylko wiesz, jest pewna różnica - ty chociaż napiszesz, że kupiłeś takie bo Ci się podobały i spoko, a nie próbujesz wciskać kitu innym, że zmiana kabla zasilającego 'nadała większej głębi' twojej muzyce :D No i w przypadku RCA to 150 a 50 zł może sprawiać różnice w jakości nawet - w końcu to analogowy kabel i jego wykonanie może mieć wpływ. Ale stwierdzanie że słychaćróżnice między kablem
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Jaki #rakcontent od #audiofile ;D
No i w przypadku RCA to 150 a 50 zł może sprawiać różnice w jakości nawet - w końcu to analogowy kabel i jego wykonanie może mieć wpływ. Ale stwierdzanie że słychaćróżnice między kablem