Aktywne Wpisy
moll +160
Takiego rzułtego sobie na urodziny zrobiłam :)
uprzedzając pytania - dobry, taki nie za słodki. Gorzka czekolada, krem cytrynowy, dżem malinowy. Biszkopt i krem barwione dla ładniejszego efektu
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #tort #jedzenie
uprzedzając pytania - dobry, taki nie za słodki. Gorzka czekolada, krem cytrynowy, dżem malinowy. Biszkopt i krem barwione dla ładniejszego efektu
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #tort #jedzenie
KosmicznyPaczek +67
Uważajcie teraz. Znajoma pracuje w Dino. Nie może sobie jechać do pracy samochodem bo klient nie będzie miał gdzie zaparkować xD Oczywiście wiocha zabita dechami i musiałaby zapieprzac na pieszo 10km. Historii z tego kołchozu mam po kokardę, ale to już w ogóle cringe.
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #ciekawostki #dino
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #ciekawostki #dino
Póki jest zima, na 100% nie będziemy chcieli spać na dworze oczywiście. Czy ktoś np. spał na plebanii, w jaki sposób sobie radziliście?
#autostop #podrozujzwykopem
Co do noclegu w hostelu, znacie może jakąś stronę internetową z bazą takich tanich hosteli?
a co do couchsurfingu, to wiesz, idea tez jest taka, że nie chodzi do końca o darmowy nocleg, a o poznawanie ciekawych ludzi, podróżników itp. teraz trochę się to zmieniło, bo jest dużo przypadkowych osób, które albo liczą na darmowe spanie, albo na to, że jakieś laski będą do nich wpadać na noc ;d generalnie ciężko trafić na fajnego coucha, ale równie trudno też mieć sensowne prośby
Sam pisałem, że to pierwszy raz kiedy chcę skorzystać z couchsurfingu (czytałem że są nawet spotkania podróżników, we Wrocławiu np. organizują nocne zwiedzanie), ale rozumiem też ludzi, którzy nie chcą przyjmować :/