Aktywne Wpisy
jestjakjestimistyka +132
Zauważyłem, że dużo osób zwraca uwagę na zarobki Sylwestra Wardęgi na ostatnich streamach.
Więc, poświęciłem pół dnia, na zrobienie podsumowania zarobków zwyrola.
Link do analizy:
www.youtube.com/watch?v=nJcuhWFI3f4
#famemma
Więc, poświęciłem pół dnia, na zrobienie podsumowania zarobków zwyrola.
Link do analizy:
www.youtube.com/watch?v=nJcuhWFI3f4
#famemma
Radek41 +23
Wiem, że było, ale czas mija za godzinę
Zwiększ siłę swojego głosu nawet 5x w wyborach
Głosujesz na PO, Lewicę, Trzecią Drogę i mieszkasz w Warszawie, Gdańsku, Poznaniu, Wrocławiu, Łodzi lub Krakowie?
Twój głos może być nawet 5x ważniejszy, jeśli zagłosujesz w sąsiednim powiecie - wejdź na https://www.podrozewyborcze.pl/ i sprawdź
Musisz zmienić miejsce głosowania, na co czas mija dzisiaj
#warszawa #gdansk #poznan #wroclaw #lodz #krakow #wybory #polska #tvpis #debata
Zwiększ siłę swojego głosu nawet 5x w wyborach
Głosujesz na PO, Lewicę, Trzecią Drogę i mieszkasz w Warszawie, Gdańsku, Poznaniu, Wrocławiu, Łodzi lub Krakowie?
Twój głos może być nawet 5x ważniejszy, jeśli zagłosujesz w sąsiednim powiecie - wejdź na https://www.podrozewyborcze.pl/ i sprawdź
Musisz zmienić miejsce głosowania, na co czas mija dzisiaj
#warszawa #gdansk #poznan #wroclaw #lodz #krakow #wybory #polska #tvpis #debata
Szczerze mówiąc to mam mieszane uczucia. Sektoidy mają mind controla od początku gry, wrogowie dostają posiłki w każdej bitwie no i najgorsze- limit tur. Ja wiem że oni chcieli uniknąć taktyki "na żółwia" z jedynki (overwatch co turę), ale teraz przesadzili w drugą stronę. Już w drugiej misji musiałem od razu gnać żeby zniszczyć stację badawczą po czym od razu rzucają się na mnie 2 sektoidy z obstawą a za 2-3 tury dostają posiłki. Generalnie to gra nie jest trudna z powodu mechanik wrogów, tylko dlatego że jest ich tak dużo że nie ma szans wyjść z tego bez szwanku. No i to wracanie do zdrowia po kilkanaście dni... Od razu polecam stworzyć 3 oddzielne drużyny bo w końcu kogoś trzeba będzie zastąpić. Bugów też jest co niemiara- strzelanie przez ściany, problemy z animacjami, dropy fps itd itp, ale nie są jakoś mega uciążliwe.
Z plusów- miecz. Po prostu uwielbiam wysyłać moich rangerów do walki wręcz, zadają nieziemskie obrażenia a zabicie kogoś z bliska jest niesamowicie satysfakcjonujące. Przy ataku automatycznie ustawiają się tak żeby być za osłoną, ale brakuje mi wybierania strony z której chce się atakować (coś jak w Heroes 3), a jeśli jest to tego nie zauważyłem. Skille też są o wiele lepiej zrobione, snajperzy dostają squadsight jako pierwszą umiejętność, do tego każda klasa ma dwie specjalizacje- dla przykładu specjalista który zastąpił supporta po lewej stronie ma skille defensywne a po prawej ofensywne, snajperzy mają podział na ulepszenia snajperki i pistoletu (w końcu jest przydatny) itd więc o wiele łatwiej się w tym połapać.
Generalnie to gra się wydaje o wiele ciekawsza niż poprzedni części ale wielu osobom może nie spodobać się sposób w jaki zwiększyli poziom trudności, czyli zwiększenie ilości wrogów i limity czasowe zarówno w walce jak i w trybie zarządzania bazą. No ale to dopiero początek gry, zobaczymy jak będzie dalej.
#gry #kazakgrawgre
To samo bezimienni. #!$%@? w jednej turze: przemieni sie, przemiesci calkiem daleko i #!$%@? z lapy... Serio #!$%@??!
Wczoraj gralem kilka godzin i polowa rozgrywki to: wczytaj, wczytaj, wczytaj... Ciekawi mnie jak jest na żółtodziobie.