Aktywne Wpisy
choaja +1
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd.
Ocencie jej wyglad
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd.
Ocencie jej wyglad
wfyokyga +9
Granie w rpg czarodziejami i innymi #!$%@? jest dla #!$%@? i nubów. Tylko postacie typu Barbarzyńca, Paladyn co #!$%@? z topora, siła i jeszcze raz siła
Coraz częściej widzę jak jakaś #!$%@? niepierwszej wody, robi się #!$%@? idolem innych #!$%@?.
Jak tego dokonuje zapytacie? otóż wystarczy założyć konto na tinderze, badoo, albo w innym miejscu gdzie piwniczanin może bezpośrednio porozmawiać z przedstawicielami odmiennej płci. Tam odbywa się coś w rodzaju rytualnego okazania swojego #!$%@? umysłowego, przez przeprowadzenie z dziewczyną możliwie najbardziej żenującej rozmowy. Dodatkowe punkty many #!$%@? można zyskać: proponując seks w drugiej wiadomości, proponując zatrudnienie, grożąc, albo zadając to samo pytanie setnej dziewczynie, lub chwaląc się że całe dni spędza się w piwnicy. Następnie wypada się tym pochwalić na mirko pod odpowiednimi tagami (jeden z nich obserwuje 420 osób (╥﹏╥)) I już.
A ludziom którzy zwrócą uwagę że te treści nie wzbudzają nawet litości, piwniczanie odpowiadają: śmieszkowymi obrazkami, wezwaniami do usunięcia konta, lub uwaga, uwaga... sugestią że to autor wypowiedzi jest #!$%@?ą
Więcej szacunku niż ci ludzie wzbudzają we mnie ekshibicjoniści, bo oni mają chociaż na tyle jaj żeby pokazać swoje #!$%@? w prawdziwym życiu.
Czy może mi ktoś wyjaśnić źródło tego fenomenu? Jak ktoś kto nie wzbudza nawet litości w normalnym człowieku, a jego poczucie humoru (nawet u kogoś, kto humor z chanów potrafi docenić) powoduje uczucie tej słynnej auto żenady
- kiedy to jej poziom jest tak ogromny że czujemy jakbyśmy to my byli autorami - potrafi zebrać aż 400 osób które z poklaskiem śledzą jego rozwój na ścieżce #!$%@??
z resztą, jeśli ktoś nie widział jeszcze, co u młodych adeptów sztuki przegrywu wzbudza taki podziw, zapraszam na seans:
tutaj mamy ofertę dokonania gwałtu na rozmówczyni xD
ta rycina przedstawia akt wyznania pochodzenia swojej choroby
klasyczna technika podrywu, "z zaskoczenia" (✌ ゚ ∀ ゚)☞
podryw na patusa ᕙ(⇀ ͜ ↼‶)ᕗ
wytrwałość cnotą prawdziwych mężów xD
ach te zwroty akcji, ta zdolność poradzenia sobie nawet w najtrudniejszej sytuacji (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ta baba nie wie że ma do czynienia z kimś kto nie ma życia i to ją uważa za tępą Karynę, frajerka! myśli że kogoś kto jest królem #!$%@? na portalu ze śmiesznymi obrazkami rusza oskarżenie o brak kreatywności xDDD
Dziękujemy za wspólną podróż, życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie do wspólnej podróży na koniec internetów z liniami @wykop pe el.
#patologiazewsi #logikaniebieskichpaskow #bekazpodludzi #oswiadczenie #logikarozowychpaskow
no chyba że odpowiedź "aha", albo brak odpowiedzi to dla ciebie świetna zabawa, co kiciuś? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Asterling: obczaj jego tag, umowiały się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ediz4: #czystyubaw
@Shanny: matko jesteś kobietą i rozśmieszyłaś mnie, masz plusa młoda damo. Dziękuję.
@Gil-Galad: serious business, ioioioioio
Jeśli użyłby jakiegoś tekstu i wywiązałaby się z tego jakaś ciekawa rozmowa, to proszę bardzo, mogę poczytać i może dałbym nawet plusika, ale tutaj stulejka piszę do dziewczyny, że ją z sebkiem najebią jak nie da kasy i telefonu, co dziewczyna kwituje "aha" a stulejarz wrzuca to zadowolony, jakby napisała że mu obciągnie bo podobają jej się tacy huligani xD no poprostu #!$%@? cesarz komedii.
Poza tym, pewna siebie dziewczyna może uznać podobny tekst za śmieszny i może się zainteresować, a nawet spotkać z kimś kto go użył, bo wie że to głupi żart...
ale dziewczyna z niższą samooceną może to wziąć do siebie i mieć #!$%@? dzień, bo jakiś geniusz komedii poczuł wenę...
Nie mam nic przeciwko głupim tekstom na podryw, a nawet sam czasem takich używam na
@Gil-Galad: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Asterling: > Jestem pewien że prawie żadna się z nim potem nie umówiła.
W załączniku masz 9 różnych dziewczyn i 9 numerów z ostatnich 10 dni.
Zanim znalazłem obecną dziewczynę spotkałem się z 11 dziewczynami z tindera, z kilkoma poszedłem do łóżka, z kilkoma tylko się całowałem, a z kilkoma utrzymuje koleżeńskie
@Gil-Galad: Nigdy nie pisałem do brzydkich ( w mojej opinii ) dziewczyn żeby nie wpędzać je w kompleksy. One naprawdę mają dystans do siebie i nie obrażają się o takie rzeczy.
Ale ty wiesz że większość z tych dziewczyn mi odpowiada na takie zarzutki i się ze mną umawia? Oczywiście - co piąta się obrazi ale ja nie lubię ludzi bez dystansu do siebie.
Taki mam humor, mnie i 440 innych osób to śmieszy, jeśli ty