Wpis z mikrobloga

Poziom żenady osiąga poziom krytyczny. (Nawet jak na tutejsze standardy)
Coraz częściej widzę jak jakaś #!$%@? niepierwszej wody, robi się #!$%@? idolem innych #!$%@?.
Jak tego dokonuje zapytacie? otóż wystarczy założyć konto na tinderze, badoo, albo w innym miejscu gdzie piwniczanin może bezpośrednio porozmawiać z przedstawicielami odmiennej płci. Tam odbywa się coś w rodzaju rytualnego okazania swojego #!$%@? umysłowego, przez przeprowadzenie z dziewczyną możliwie najbardziej żenującej rozmowy. Dodatkowe punkty many #!$%@? można zyskać: proponując seks w drugiej wiadomości, proponując zatrudnienie, grożąc, albo zadając to samo pytanie setnej dziewczynie, lub chwaląc się że całe dni spędza się w piwnicy. Następnie wypada się tym pochwalić na mirko pod odpowiednimi tagami (jeden z nich obserwuje 420 osób ()) I już.
A ludziom którzy zwrócą uwagę że te treści nie wzbudzają nawet litości, piwniczanie odpowiadają: śmieszkowymi obrazkami, wezwaniami do usunięcia konta, lub uwaga, uwaga... sugestią że to autor wypowiedzi jest #!$%@?ą

Więcej szacunku niż ci ludzie wzbudzają we mnie ekshibicjoniści, bo oni mają chociaż na tyle jaj żeby pokazać swoje #!$%@? w prawdziwym życiu.

Czy może mi ktoś wyjaśnić źródło tego fenomenu? Jak ktoś kto nie wzbudza nawet litości w normalnym człowieku, a jego poczucie humoru (nawet u kogoś, kto humor z chanów potrafi docenić) powoduje uczucie tej słynnej auto żenady
- kiedy to jej poziom jest tak ogromny że czujemy jakbyśmy to my byli autorami - potrafi zebrać aż 400 osób które z poklaskiem śledzą jego rozwój na ścieżce #!$%@??

z resztą, jeśli ktoś nie widział jeszcze, co u młodych adeptów sztuki przegrywu wzbudza taki podziw, zapraszam na seans:
tutaj mamy ofertę dokonania gwałtu na rozmówczyni xD
ta rycina przedstawia akt wyznania pochodzenia swojej choroby
klasyczna technika podrywu, "z zaskoczenia" ( )
podryw na patusa ( ͜ )
wytrwałość cnotą prawdziwych mężów xD
ach te zwroty akcji, ta zdolność poradzenia sobie nawet w najtrudniejszej sytuacji ( ͡ ͜ʖ ͡)
Ta baba nie wie że ma do czynienia z kimś kto nie ma życia i to ją uważa za tępą Karynę, frajerka! myśli że kogoś kto jest królem #!$%@? na portalu ze śmiesznymi obrazkami rusza oskarżenie o brak kreatywności xDDD

Dziękujemy za wspólną podróż, życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie do wspólnej podróży na koniec internetów z liniami @wykop pe el.

#patologiazewsi #logikaniebieskichpaskow #bekazpodludzi #oswiadczenie #logikarozowychpaskow
  • 59
  • Odpowiedz
@Gil-Galad: Ja ogólnie mam to gdzieś, przecież to tylko dla beki. W większości te teksty są żenujące,ale kilka razy w gorących było coś śmiesznego. Za to po Twoim poście widzę że ból dupy osiągnął u Ciebie poziom obsesji, a sądząc po ilości przykładów jesteś prawdziwym koneserem #!$%@? xD
  • Odpowiedz
@pszemek1337: no właśnie widzę, pękają #!$%@? ze śmiechu...

-...

-Gwałt.

-hahaha no pewnie sebuś, ale z ciebie kawalarz! ()

no chyba że odpowiedź "aha", albo brak odpowiedzi to dla ciebie świetna zabawa, co kiciuś? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Gil-Galad: ale to prawda że taki gościu ma zdecydowanie lepszą bajere od większości tutaj na wykopie, przez co laski dają mu ten nr i może się z nimi umówić, reszta wkleja tylko kopiuj wklej tekst na start i nawet nie wie co dalej pisać jak mu jakaś różowa odpisze
@Asterling: obczaj jego tag, umowiały się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gil-Galad: Przecież oni wcale nie zamierzają poderwać tych dziewczyn. Wpisują te teksty żeby się pośmiać. Oczywiście niektóre są chamskie ale ten tekst z pastą Stonogi był całkiem śmieszny i nawet dziewczyna się pośmiała.
  • Odpowiedz
@Gil-Galad: mialem na mysli sciane do otynkowania czy ekipe remontowa. ;) pomimo tego ze subskrybuje tamten tag to nie przegladam calej jego zawartosci tylko wybiorczo. a ww. przypadku dziewczyny ciagnely dalej temat wiec im sie chyba podobalo nie?
  • Odpowiedz
@pszemek1337: ale Ja nie mówię że np. ten konkretny tekst jest #!$%@?, problem się zaczyna gdy ktoś ten sam tekst wysyła do setek dziewczyn i jeszcze chwali się samym faktem wysłania jakiejś #!$%@? wiadomości do dziewczyny.
Jeśli użyłby jakiegoś tekstu i wywiązałaby się z tego jakaś ciekawa rozmowa, to proszę bardzo, mogę poczytać i może dałbym nawet plusika, ale tutaj stulejka piszę do dziewczyny, że ją z sebkiem najebią jak nie da kasy i telefonu, co dziewczyna kwituje "aha" a stulejarz wrzuca to zadowolony, jakby napisała że mu obciągnie bo podobają jej się tacy huligani xD no poprostu #!$%@? cesarz komedii.
Poza tym, pewna siebie dziewczyna może uznać podobny tekst za śmieszny i może się zainteresować, a nawet spotkać z kimś kto go użył, bo wie że to głupi żart...
ale dziewczyna z niższą samooceną może to wziąć do siebie i mieć #!$%@? dzień, bo jakiś geniusz komedii poczuł wenę...

Nie mam nic przeciwko głupim tekstom na podryw, a nawet sam czasem takich używam na
  • Odpowiedz
Jako że chodzi o mój tag i wszystkie podlinkowane obrazki sa moje to czuje się zobligowany wam odpowiedzieć:
@Asterling: > Jestem pewien że prawie żadna się z nim potem nie umówiła.
W załączniku masz 9 różnych dziewczyn i 9 numerów z ostatnich 10 dni.
Zanim znalazłem obecną dziewczynę spotkałem się z 11 dziewczynami z tindera, z kilkoma poszedłem do łóżka, z kilkoma tylko się całowałem, a z kilkoma utrzymuje koleżeńskie
Sanremu - Jako że chodzi o mój tag i wszystkie podlinkowane obrazki sa moje to czuje ...

źródło: comment_R9a2clq6wImYY4NMY57iUz06kFsh4rxY.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
ale dziewczyna z niższą samooceną może to wziąć do siebie i mieć spie

@Gil-Galad: Nigdy nie pisałem do brzydkich ( w mojej opinii ) dziewczyn żeby nie wpędzać je w kompleksy. One naprawdę mają dystans do siebie i nie obrażają się o takie rzeczy.
  • Odpowiedz
@Gil-Galad: > no chyba że odpowiedź "aha", albo brak odpowiedzi to dla ciebie świetna zabawa, co kiciuś? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale ty wiesz że większość z tych dziewczyn mi odpowiada na takie zarzutki i się ze mną umawia? Oczywiście - co piąta się obrazi ale ja nie lubię ludzi bez dystansu do siebie.
Taki mam humor, mnie i 440 innych osób to śmieszy, jeśli ty
  • Odpowiedz
@Gil-Galad: Za każdym razem, kiedy widzę jego wpisy zastanawiam się, komu może się to podobać. Kto się przy tym zaśmiał? Te teksty są tak żenujące, że aż wstyd to czytać będąc samemu zamkniętym w piwnicy...
  • Odpowiedz