Mam problem z pełnym odinstalowaniem DWG TrueView 2016 i ponowną instalacją. Odinstalowałem nie poprawie zainstalowany program (niestety nie wiem skąd była instalka i kto w ogóle #!$%@?ł tak prostą czynność) i ściągnąłem go ponownie (ja ściągałem z oficjalnej strony). Niestety instalka krzyczy, że TV jest już zainstalowany. Po dezinstalacji unistaller wyszukał pozostałości i je skasował. Wyczyściłem też rejestr ccleanerem, ale to nic nie dało, bo instalka dalej swoje. Na komputerze nie ma w tej chwili żadnych folderów ani plików Autodeska TrueView, a rejestry poczyszczone i kicha. Na moim pc bez problemu chce się instalować, ale co się dziwić jak wcześniej u mnie instalowany nie był. Idzie jakoś to ogarnać? Program dość potrzebny. #autodesk #komputery #pomocy #informatyka
#autodesk #komputery #pomocy #informatyka
Jak nie zadziała, to ostatni post stąd: http://forums.autodesk.com/t5/installation-licensing/revit-2015-not-able-to-install-again-after-failed-installation/m-p/5508863#M100688 może być pomocny. Daj znać, jak udało się to naprawić. Programy Autodesku mają tę przypadłość, że się pieprzą w taki sposób jak opisałeś (#!$%@? nie jest winą użytkownika).