Wpis z mikrobloga

Dobry wieczór,
Coś się, coś się popsuło i nie wykopano mojego filmiku na główną, to wrzucam jeszcze raz.
Uważam, że ilość wykopów mojej wrzutki to jest jakaś...porażka. Jeśli tyle dla was znaczy, ludzie, jeśli tyle dla was znaczy takie zaangażowanie społeczne jak moje. Gdzie poświęciłem mój czas by powiedzieć wam jak się zarabia w Anglii i dla was znaczyło to tylko jakieś #!$%@? 12 wykopków i 1500 wyświetleń, to was się powinno #!$%@?ć #!$%@?, was się powinno #!$%@?ć tak jak was tylko może #!$%@?ć shogun, zielona karta was tak nie #!$%@?ła jak #!$%@?ł was shogun, aż was kukle będę swędziały #!$%@?.
A wam kochani którzy, obejrzeli i zostawili plusy, dziękuję. Bo to garstka Polaków, garstka Polaków, to jest 1500 osób
może 1600...Obejrzyjcie ten film bo wam go obejrzę na amen!
Nie warto było, nie warto było nagrać nic co by się...A szkoda gadać, szkoda strzępić ryja.

#heheszki #stonoga #uk #emigracja #zarobki #ciekawostki #pokazmorde ( ͡° ͜ʖ ͡°)
piter91r - Dobry wieczór,
Coś się, coś się popsuło i nie wykopano mojego filmiku na ...
  • 15
@sorek: To zależy od kraju, nie ma reguły:

When writing currency amounts the location of the symbol varies by currency. Many currencies in the English-speaking world and Latin America, place it before the amount (e.g., R$50,00). The Cape Verdean escudo places its symbol in the decimal position (i.e., 20$00).[2] The usage of many European countries, such as France, Germany, Scandinavian countries, is to place the symbol after the amount 20,50 €
@innv: akurat Ci za minimalną pracuja często 40-50h tygodniowo... Ci którzy pracują 36-39 tygodniowo, mają stawkę roczną i się godzinową za bardzo nie przejmują