Aktywne Wpisy
Arbuzlele +388
MaxwellStB +32
Czytając wykop mam wrażenie że jestem jedyną osobą ciesząca sie z kredytu 0% xD mam w dupie ceny kurników od developerów, potrzebuję hipoteki na dokończenie budowy. Mam stan surowy zamknięty, przy takich dopłatach mogę wziąć na wykonczenie pod klucz z bardzo atrakcyjna rata
#nieruchomosci
#nieruchomosci
TAK O CIEBIE CHODZI !!!!!
Jesteś młodym i ambitnym wykopowiczem ?
Nienawidzisz platformy , peeselu, nowoczesnej oraz tego strasznego lewactwa neuropejskiego wszędzie panującego ?
JEST NA TO RADA !!!1
Wspólnie w porozumieniu z @lowca_chomikow proponujemy TOBIE, TAK, WŁAŚNIE TOBIE, możliwość wzięcia udziału w tworzeniu historii portalu wypok.pl
W związku z chęcią edukacji młodszej widowni portalu, w szczególności tychże z Prawej strony, pragniemy zebrać wszelkie dokonania Rządu lat 2005-2007 zebrać w jednym miejscu żeby każdy mógł sobie przypomnieć, cóż Ci prawi i sprawiedliwi poczyniali kiedy byli u władzy.
Tej, @Goofas, ale co ja mogę zrobić ? - Myślisz pewnie.
Pierwszym krokiem jest zabranie udziału w głosowaniu na Tag, który będzie te informacje kolekcjonować. Będzie to ułatwiało archiwizacje dla pokoleń następnych. Będziemy sięgać do naszych tajnych, ukrytych, choć nie istniejących, teczek neuropejskich i przypominać o poczynaniach rządu wybranych przez większość Polaków w demokratycznie wybranych wyborach.
zatem wołam #neuropa #4konserwy #kukiz #korwin #polityka #polska
W pierwszych dwóch komentarzach prosimy oddanie głosu poprzez kliknięcie symbolu plusa.
Zbieramy głosy do jutra do godziny 12:00
DO DZIEŁA !! TWÓJ GŁOS MOŻE BYĆ TYM DECYDUJĄCYM !
W TAGU NIE MOŻE BYĆ NIC Z NEUROPĄ
#pistoria
@Goofas: taaaa słoik którego nie ma , Soros was natchnął i objął sponsoringiem każdy z pod tagów #4konserwy #kukiz #korwin to wie lepiej niż wy sami