Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +516
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
matixrr +420
W związku z tym organizujemy dwa małe #rozdajo
Oto pierwsze:
Trzy osoby zostaną wylosowane przez mirkorandom a do wygrania są:
1. Oryginalny i nowy zegarek terrorysty Casio
2. Mini japońska herbata - jeszcze nie wiem jaka ale będzie łatwa do zaparzenia, bo w torebkach
3. Mini japońska herbata - inny smak niż poprzednia
Wszystkie nagrody postaram się wysłać w przyszłym tygodniu.
Zapraszamy do plusowania.
Termin plusowania mija jutro o 9 rano polskiego czasu. Jeśli nie uda się skontaktować z wylosowanymi osobami przez 24h od zakończenia, będziemy losować ponownie.
Drugie rozdajo odbędzie się w niedalekiej przyszłości, może za tydzień lub dwa i będzie bardziej słodkie.
#japonia #amajapan
Pozdrawiam
Tylko nie pisz że to fake, bo widziałem ją w TV i na pewno istnieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdro.
ps. nasza AMA została zweryfikowana.
Pozdrawiam
pzdr. wyślij pocztówkę ;)
http://nbakki.hatenablog.com/entry/Annual_Salary_by_Occupation
Co do nauczycieli angielskiego to też zależy..znam takich obcokrajowców co pracują jako nauczyciele angielskiego w szkołach międzynarodowych i zarabiają po 11-15 mln yen.