Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy czuje dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) ostatnio się chwaliłem, że po przerwie ogromny progres na nogach zrobiłem, no a teraz klata w końcu ruszyła :D minął miesiąc od mojej 5 miesięcznej przerwy i pękło dzisiaj 140kg na klatę, 150kg to mój PR i do tego chce wrócić, jak tempo zostanie takie jak dotychczas to liczę, że to kwestia 2-3 tyg, max miesiąca (startowałem bodajże ze 120 w 2gim tygodniu po przerwie) góra też ładnie poszła bo dzisiaj zrobiłem na skosie dodatnim 4 serie po 6 powtórzeń z ciężarem 42kg, 44kg, 48kg i 50kg kończąc ( ͡° ͜ʖ ͡°), jeszcze tylko martwy nadgonić i będę się przymierzał do redukcji, póki co żadnej diety nie mam i nigdy nie miałem.

Dla przypomnienia 185cm, 106kg obecnie

#silownia
  • 5
@feniks_pn:
@Hank85: naturalnie, jak ćwiczę już ponad 2,5 roku przerw nie licząc to może ze 2-3 razy tylko kreatyne piłem, z wagi chce zejść bo 150kg wyciskalem przy 97kg, wtedy jeszcze martwy 200kg pykal, niestety nogi zaniedbałem, ale mam je duże mimo wszystko :D teraz siadam 160kg, cel do jakiego dążę to 160-170 płaska, 220kg martwy i 200kg przysiad, no ale zobaczymy jak to pójdzie dalej :D choć czuje, że