Aktywne Wpisy

Czy dziwnym pomysłem jest założenie Tindera żeby znaleźć kogoś WYŁĄCZNIE do przytulania?
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem

PorzeczkowySok +21
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
źródło: IMG_20241102_002356088_HDR3
Pobierz

Dla siebie samej w pokoju jedynce ma szafe wieksza niz laczna kubatura wszystkich innych szaf w domu (2 dwojki), do tego caly pokoj uslany pudlami pelnymi ciuchow, a mimo wszystko potrafi "wprowadzic sie" ze swoimi rzeczami do cudzej szafy. Na zwrocenie uwagi ze to moja szafa w moim pokoju reaguje agresja, ze przeciez ona sie u siebie nie miesci, a pozatym mieszka juz u mnie dwa lata i to chyba normalne ze ma wiecej rzeczy niz miala (wprowadzila sie z dwoma walizkami;).
#logikarozowychpaskow
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zanim zapytasz dlaczego nie zmienię lokatora - doświadczenie nauczyło mnie ze można trafić jeszcze gorzej, to raz, a dwa że niedługo mam zamiar kupić własny dom i nie chce teraz zmieniać lokatora.
Komentarz usunięty przez autora
@Dinth: to jest to slynne bogactwo polakow za granica, ze musza mieszkac na kupie czy co?
@M4ks: Nie musze. Przyznasz chyba jednak, ze jak sie wynajmuje 4 pokojowy dom w centrum miasta, a samemu zajmuje tylko jeden pokoj, to mozna np. 2 pokoje podnajac i miec z tego jakis nieopodatkowany dochod (bo dochodu z podnajmowania pokoi sa zwolnione od podatku do jakiegos tam poziomu)? Chyba lepiej tak niz miec tylko dodatkowa