Aktywne Wpisy
Niski_Manlet +24
W blackpillu niesamowite jest to że jest on tak uniwersalny i obowiązuje wszędzie na świecie. Możesz wejść sobie na rosyjskiego, amerykańskiego, niemieckiego, japońskiego, brazylijskiego chana i zawsze znajdziesz tam przynajmniej jeden aktywny "temat" około blackpillowy. Anon z obwodu penzeńskiego, anon z wioski na śląsku i anon ze stanu Espírito Santo pomijając pewne szczegóły mają tak podobne problemy i spostrzeżenia na rynek matrymonialny że mogliby pisać na jednym portalu i każdy wiedziałby o
Credek +1
Uwielbiam rozmawiać z ludźmi o muzyce bo uważam że w #!$%@? się na niej znam. Mogę powiedzieć śmiało że to jedna z moich ulubionych w życiu rzeczy - bardzo dużo ludzi zapytasz o ich hobby a oni Ci odpowiedzą że muzyka. #!$%@? prawda, pierwsza 10 radia eska to nie jest znanie się na muzyce. A ja lubię i słucham wszystkiego (oczywiście że mam tam coś swoje ulubione). Większość ludzi nawet nie potrafi
kacykarz (Hypopyrrhus pyrohypogaster) – gatunek ptaka, jedyny przedstwiciel rodzaju Hypopyrrhus z podrodziny Kacyki (Icterinae) – z rodziny kacykowatych (Icteridae). Występują wyłącznie w Kolumbii.
#zwierzeta #zwierzaczki #ptaki
fot. Priscilla Burcher
fot. Priscilla Burcher
fot. Priscilla Burcher
fot. Priscilla Burcher
fot. Mary Torres
fot. Priscilla Burcher
fot. Priscilla Burcher
fot. Priscilla Burcher
fot. Wilmer Quiceno
fot. Priscilla Burcher
fot. Priscilla Burcher