Aktywne Wpisy
zbyszko17 +179
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
aegypius +240
Czy ten naród już totalnie zdziczał i pozbył się jakichkolwiek przejawów człowieczeństwa i rozumu?
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
Mirki od zdechłej myszy.
Szperam trochę, i znajduję tzw. unreleased track, czyli nie oficjalne i doszukałem się paru ciekawszych rzeczy.
Przede wszystkim, niżej zamieściłem cały set z takimi wynalazkami od myszy (Unreleased 2k16) , i jako że nie mogę znaleźć pewnych kawałków osobno, wezmę się chyba w najbliższym czasie za jakieś nożyczki i będę robił małe resekcje bo niektóre są godne.
Zostawię tu taki kawałeczek, który pewnie wyląduje sobie w albumie następnym, a oficjalny nie jest.
Wątpię. Skoro mysz wydała wiele takich nieoficjalnych utworów, to albo nie wejdą w ogóle do żadnego albumu, albo wejdą kilka albumów później (np. Monday, Seeya, etc.)
@PDevil:
Joel aktualnie eksperymentuje z kawałkami i większość ostatnich kawałków miało związek z projektem Entropy. Na płytę dorobi nowe kawałki w swoim nowym studiu, jednak wybierze też takie, które już teraz można usłyszeć. Ostatnio zasypuje internet niedokończonymi trackami, przy okazji eksperymentując z nowymi dźwiękami.
imho, Prydz bardzo wysoko postawił poprzeczkę wydając świetne płyty, można się spodziewać progresywnych kawałków którymi zainspirował się Joel.