Wpis z mikrobloga

#deadmau5 #muzyka #muzykaelektroniczna

Mirki od zdechłej myszy.
Szperam trochę, i znajduję tzw. unreleased track, czyli nie oficjalne i doszukałem się paru ciekawszych rzeczy.
Przede wszystkim, niżej zamieściłem cały set z takimi wynalazkami od myszy (Unreleased 2k16) , i jako że nie mogę znaleźć pewnych kawałków osobno, wezmę się chyba w najbliższym czasie za jakieś nożyczki i będę robił małe resekcje bo niektóre są godne.
Zostawię tu taki kawałeczek, który pewnie wyląduje sobie w albumie następnym, a oficjalny nie jest.
Barteks135 - #deadmau5 #muzyka #muzykaelektroniczna

Mirki od zdechłej myszy.
Szpe...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

pewnie wyląduje sobie w albumie następnym

Wątpię. Skoro mysz wydała wiele takich nieoficjalnych utworów, to albo nie wejdą w ogóle do żadnego albumu, albo wejdą kilka albumów później (np. Monday, Seeya, etc.)
  • Odpowiedz
@Barteks135:
@PDevil:
Joel aktualnie eksperymentuje z kawałkami i większość ostatnich kawałków miało związek z projektem Entropy. Na płytę dorobi nowe kawałki w swoim nowym studiu, jednak wybierze też takie, które już teraz można usłyszeć. Ostatnio zasypuje internet niedokończonymi trackami, przy okazji eksperymentując z nowymi dźwiękami.
imho, Prydz bardzo wysoko postawił poprzeczkę wydając świetne płyty, można się spodziewać progresywnych kawałków którymi zainspirował się Joel.
  • Odpowiedz