Aktywne Wpisy

ONVIF +464
Ogólnie przykra sprawa, ze w Polsce poupadała idea prostych barów. Chodzę po Berlinie, mam ochotę napić się piwa, odwiedzam knajpę, zamawiam jasne z kija i frytki, płacę za to kilka euro, gdzieś z tyłu goście grają w rzutki, leci jakaś neutralna muzyka, ktoś dusi peta, ktoś właśnie rozstaje się z laską przez telefon, nie odczuwam tego nijak, idę dalej. A w Polsce jak jest pub czy bar to już musi być ta

Poszukiwana komedia w starym stylu!
Szukam dobrej komedii z absurdalnym poczuciem humoru typu "Czy leci z nami pilot" czy rodem z filmów Jimem Carreyem.
Mam kilka swoich ulubionych filmów, ale od jakiegoś czasu, gdy sprawdzam filmy etykietowane jako komedie dosyć mocno się zawodzę - są to głównie filmy familijne albo o wesołym nastroju, nie mające nic wspólnego z komedią.
Także będę wdzięczna za wszystkie polecajki
#komedia #film #
Szukam dobrej komedii z absurdalnym poczuciem humoru typu "Czy leci z nami pilot" czy rodem z filmów Jimem Carreyem.
Mam kilka swoich ulubionych filmów, ale od jakiegoś czasu, gdy sprawdzam filmy etykietowane jako komedie dosyć mocno się zawodzę - są to głównie filmy familijne albo o wesołym nastroju, nie mające nic wspólnego z komedią.
Także będę wdzięczna za wszystkie polecajki
#komedia #film #

1. Rozdaje kluczyk do skrzyni - wystarczy zaplusowac i jutro o 16 rozlosujemy zwyciezce! :)
2. Rozdajemy GIFT CSGO - dla kazdego kto zabetuje na http://swelderpot.com przynajmniej 5 dolcow i potwierdzi to skrinem :) Tutaj czas takze do jutra do 16:00
Jezeli ktos ma ochote sie zabawic to zapraszam na oficjalny jackpot turnieju MirkoCup ;)
źródło: comment_MJ1khzPrtNDkS6E6ORHUy9p5C1cz1171.jpg
Pobierzźródło: comment_FjHLpeKBaA75hCmgUsbj2jNrnLcHfY2w.jpg
Pobierzźródło: comment_j4oamPRfLnilF7kVRBiA2oDqFduRVlKD.jpg
Pobierzźródło: comment_yc2oQrjlY14NO8qXxq9MgHRL9K1KVSUe.jpg
Pobierzźródło: comment_gmU8bmGNxSAno0qf5xlVkdmMb8UbCg0P.jpg
Pobierzźródło: comment_Qj5eugWsftzvrCO2UHmGpNKSMPGJ3u3e.jpg
Pobierzwnoszę o 2 szanse ze względu na 2 konta
@yoreciv: połowa to moje xD
źródło: comment_X3uxutQIOOKPDSv2DP6dAAK9OBjEG2yp.jpg
Pobierzźródło: comment_OAbcVlKdhhEKNZoUOdpuNU6wSIBMzune.jpg
Pobierzźródło: comment_LO0loddVB774Wxflp0WaPiQWBCCrPcBE.jpg
Pobierzźródło: comment_MeW9sSRxT3Ni7ppLr4BFNcY6TOb7TuZt.jpg