Aktywne Wpisy
WielkiNos +94
Menel94 +3
Ile waszym zdaniem powinna realnie kosztować całościowo usługa (robocizna plus materiały zapewniał warsztat):
wymiana oleju, płynu hamulcowego, płynu chłodniczego, kompletu filtrów (bez filtra paliwa bo nie ma)?
Samochód to renault clio z 2010 roku benzyna 1.6, piszcie tu swoje wyceny a potem wszystkich zawołam i napiszę ile mi zaśpiewali, zastanawiam się czy mnie #!$%@? czy teraz rzeczywiście takie drogie usługi motoryzacyjne. Oczywiście nie korzystałem z jakiegoś autoryzowanego serwisu renault czy coś ;p
wymiana oleju, płynu hamulcowego, płynu chłodniczego, kompletu filtrów (bez filtra paliwa bo nie ma)?
Samochód to renault clio z 2010 roku benzyna 1.6, piszcie tu swoje wyceny a potem wszystkich zawołam i napiszę ile mi zaśpiewali, zastanawiam się czy mnie #!$%@? czy teraz rzeczywiście takie drogie usługi motoryzacyjne. Oczywiście nie korzystałem z jakiegoś autoryzowanego serwisu renault czy coś ;p
1. Jak wygląda trwałość? Ten zakrzywiony wyświetlacz łatwo ulega uszkodzeniom? Czy ze względu na szklane krawędzie muszę się liczyć z tym, że jeden upadek i mam po wyświelaczu? Są jakieś rozsądne, nie oszpecające etui na niego? Jest jakaś opcja wzmocnienia tego zakrzywionego wyświetlacza (nakładane szkło hartowane czy coś)?
2. Czy to prawda, że nawet bez grania, tylko przy przeglądaniu internetu ten telefon strasznie zamula?
3. Warto go kupować z perspektywą że przez najbliższe 3-4 lata nie będę chciał zmieniać telefonu?
5. A może olać Samsunga, dołożyć trochę złociszy i kupić Iphone 6s? (od zawsze używałem adroida)
#pytanie #samsung #gsm #telefony #iphone
samsungi z natury mulą - mogą przestać jeśli zaczniesz się bawić e rootowanie etc. Ciezko będzie ochronić krawędź wyświetlacza. chyba że zaladujesz telefon w etui flip (to takie otwierane). Ze swojej strony nie polecam samsungów w ogóle.
@za_mlodu_socjalista:
1. Co do wyświetlacza to jest z boku chroniony przez aluminiową ramkę, po 3 miesiącach używania nie mam z boku żadnej ryski. Jeśli chodzi o etui to używam Spigen Case Ultra Hybrid, jest cienki i nie wygląda tragicznie.
2. Telefon chodzi bardzo szybko, nie wiesza się w żadnej sytuacji, od niedawna można instalować