Wpis z mikrobloga

@SirYabol: Czy od czasu do czasu występuje u was problem z ekranem przy najmniejszej jasności. To znaczy przy każdorazowej zmianie tła/kolorów (przy oglądaniu filmów też to jest widoczne) ekran przez kilka sekund nieprzyjemnie mruga, najlepiej jest to widoczne w nocy.
@mrbarry: mam ten tablet i mam ten sam objaw. tzw screen dimming, ale w ramach ciekowostki powiem, że nie zawsze się tak dzieje. Dużo gorsze jest sciemnianie obrazu jak się nagrzeje procek.
@liseq: czyli identyczne objawy jak u mnie, też nie zawsze jest, ale jak się pojawi to ciężko sobie z tym poradzić. Zazwyczaj pomaga powrót do ustawień fabrcznych ale nie tędy droga, bo po tygodniu czy dwóch problem wraca.
Piszesz" Dużo gorsze jest sciemnianie obrazu jak się nagrzeje procek." kurde tego u siebie nie zauważyłem nagrzałem procesor i grafikę naprawdę mocno i u mnie mrugania nie było.
Oddawałeś tablet do naprawy?
@liseq: No ja jestem świeżo po formacie i narazie problemy nie wystepują ale jak pojawią się pierwsze objawy to blet leci na gwarancję, bo w nocy nie da się z niego korzystać.
Ponowię swoje pytanie Czy znasz jakieś skuteczne metody likwidację migotania ?