Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +4186
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +230
2. Kup w piątek #citiesskylines na cdp w promocji.
3. Rozkminiaj, kiedy będziesz mógł pograć, bo #rozowypasek nie bedzie zbyt szczesliwy jesli spedze sobote przy komputerze
4. Piatek wieczor, rozowy do mnie: "Musze jednak w sobote jechac na pol dnia do #!$%@?, bo Mirabelka nie da rady sama"
5. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6. "Jechac z toba kochanie? ( ͡º ͜ʖ͡º)" - zaryzykowalem. Ryzyko sie oplacilo: "No co ty, nie trzeba"
7. tylewygrac.jpeg
8. Mody z workshopu zaciagniete, kawa w kubku.
9. Bede gral w gre (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@vipperek: Odważny ryzykant. Podziwiam
Komentarz usunięty przez moderatora
@vipperek: nie rozumiem
@vipperek: Nigdy nie byłem w związku, ale jak to tak wygląda, że trzeba rezygnować z własnych hobby, czy własnego czasu bo różowa się fochnie to raczej nie warto się w to bawić.
Jak różowy się focha za to, że ktoś robi to co lubi zamiast siedzieć i spędzać czas z nią to trochę nie teges. Sam znam kilka par, gdzie to faceci (moi kumple, bliżsi lub dalsi) rezygnują z tego co mu daje przyjemność (gierki, spotykanie się z kumplami, sport, granie na instrumencie) bo różowa
@Mysiunia_: eeee?
Chyba się nie zrozumieliśmy xD
Chodziło mi o to, że nawet ja sam znam pary w których to różowe mają focha kiedy niebieski zamiast spędzać czas razem woli robić coś innego.
Tak samo jak op, jak sam pisze, że dziewczyna by mu się fochnęła za to, że gra w gierki.