Wpis z mikrobloga

1. Bądź mną.
2. Kup w piątek #citiesskylines na cdp w promocji.
3. Rozkminiaj, kiedy będziesz mógł pograć, bo #rozowypasek nie bedzie zbyt szczesliwy jesli spedze sobote przy komputerze
4. Piatek wieczor, rozowy do mnie: "Musze jednak w sobote jechac na pol dnia do #!$%@?, bo Mirabelka nie da rady sama"
5. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6. "Jechac z toba kochanie? ( ͡º ͜ʖ͡º)" - zaryzykowalem. Ryzyko sie oplacilo: "No co ty, nie trzeba"
7. tylewygrac.jpeg
8. Mody z workshopu zaciagniete, kawa w kubku.
9. Bede gral w gre ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • 33
Rozkminiaj, kiedy będziesz mógł pograć, bo #rozowypasek nie bedzie zbyt szczesliwy jesli spedze sobote przy komputerze

@vipperek: Nigdy nie byłem w związku, ale jak to tak wygląda, że trzeba rezygnować z własnych hobby, czy własnego czasu bo różowa się fochnie to raczej nie warto się w to bawić.
@Mysiunia_: No może tak, ale jak miałbym wybierać między hobby, a zajmowaniem się różowym to ja wybrałbym hobby.

Jak różowy się focha za to, że ktoś robi to co lubi zamiast siedzieć i spędzać czas z nią to trochę nie teges. Sam znam kilka par, gdzie to faceci (moi kumple, bliżsi lub dalsi) rezygnują z tego co mu daje przyjemność (gierki, spotykanie się z kumplami, sport, granie na instrumencie) bo różowa
Granie w gry to te słynne hobby, których nie mają różowe?

@Mysiunia_: eeee?

Chyba się nie zrozumieliśmy xD

Chodziło mi o to, że nawet ja sam znam pary w których to różowe mają focha kiedy niebieski zamiast spędzać czas razem woli robić coś innego.

Tak samo jak op, jak sam pisze, że dziewczyna by mu się fochnęła za to, że gra w gierki.