Wpis z mikrobloga

Jeżeli kiedyś jakimś cudem wygram w totka to kupię Ferrari będę podchodził do palących/pijącym z tym tekstem i na pytanie gdzie twoje Ferrari wskażę je i powiem: "O tutaj stoi" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Hubby: @jurny_juhas: ta historyjka i jej wersja z fajkami są rakotwórcze tak, że aż głowa boli, a przynajmniej ich finał. W życiu słyszałem różne tłumaczenia, ale ten finał to wymyślił chyba ktoś, komu p-------y / alko zniszczyły mózg ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Przecież jest napisane, że wliczając w to napiwek :P

@srxx: Tak. 5 dolarów za sztukę wliczając napiwek. Czyli gość kupuje 3 browary i zostawia 3 napiwki :D Codziennie :D

Ta przeróbka jest naprawdę żałośnie słaba.
  • Odpowiedz
@simperium:

Dlaczego? To argument o tym, że miałby już ferrari jest debilny - ludzie p------------ą pieniądze cały czas, a to, czy ktoś je przewali na p-------y, a-----l, znaczki, czy kino domowe nie ma znaczenia.
  • Odpowiedz
To argument o tym, że miałby już ferrari jest debilny - ludzie p------------ą pieniądze cały czas

@ruszka: chyba nie przeczytałeś za dobrze mojego wpisu (albo się źle wyraziłem), bo dokładnie napisałeś to samo co ja i masz dokładnie o to samo zarzuty do tej historyjki, co ja :)
  • Odpowiedz
@NieRozumiemIronii: Czyli dużo. Tyle samo ma też Coca-Cola, nieco więcej ma mleko. Soki wcale nie są zdrowe, zwłaszcza w większych ilościach. Oczywiście pochłaniając te dodatkowe 600-700 kcal (pijąc zwykłe p--o, bo jak ktoś jest fanatykiem RISów czy innych strongów to więcej), da się zachować sensowne spożycie kalorii, ale na pewno jest ciężej.
  • Odpowiedz
@Hubby: Tak jak wspomnieli inni to samo było z papierosami. Takie głupie pi****lenie "gdzie twoje paręset tysięcy złotych za palenie przez tyle lat".
Przecież jest tyle opcji by je roztrwonić inaczej niż na u----i. Może przez te wszystkie lata ktoś lepiej się odżywiał ( droższymi produktami spożywczymi ) a nie jakieś kiełbasy dla psów, może lepsze ciuchy, TV wyższej klasy, cokolwiek.
  • Odpowiedz