Wpis z mikrobloga

@LUXED_pl: ja pieprzę, już kilku samców alfa, co czują potrzebę skomentowania że dla pedałów dobre, k---a ludzie jeśli oceniacie faceta przez pryzmat spodni jakie nosi to nawet mi was nie żal...

• Odpowiedz
@LUXED_pl: wiem, obserwuję w sklepach taką c-----ą modę. Pamiętam, że jak byłem w gimnazjum to wtedy dziury w spodniach też były modne, nie wiem czemu teraz znowu się to pojawiło ( ͡° ʖ̯ ͡°) Najgorsze jak chciałem ostatnio kupić spodnie (dla mnie tylko slim fit, w te skinny nie zmieszczę się) no i patrze zajebisty kolor dżinsów, biorę do przymierzalni, a tu dziurawe wszędzie ( ͡
  • Odpowiedz
@csmrex: Pomiędzy skinny a slim fit niewielka jest różnica. Zazwyczaj slimy są jak skinny niż odwrotnie. Dlatego trzeba sprawdzać wymiary i porównywać ze swoimi z szafy. Ale krój slim fit czy to koszula, czy spodnie, czy t-shirt robi robotę i jak ktoś ma w porządku budowę ciała, to dodaje dużo do prezencji.
  • Odpowiedz
@ses_pemiderewy: Jakby w pasie było 31cmx2 tj 62cm to byś był najbardziej mikro z mikroksów :) W31 wg parametrów to pas 80cm no do 82cm max. A nie zdziwię się jak jest w pasie z 84 może 86cm, czyli wg parametrów odpowiednio W33 i W34. Długość dla tego wzrostu to L34 - wg parametrów. Taki mały wykład co do rozmiaru a wymiaru spodni :)
  • Odpowiedz