Aktywne Wpisy
SarahC +12
ten moment kiedy podnoszę telefon sprawdzić czy nie przyszła jakaś wiadomość a potem przypominam sobie że nie mam od kogo
blargh +3
#przegryw #betabankomat #rozowepaski #gownowpis
Czytam te wasze żale, że różowe paski są złe.
Pierwszy facet mnie tak zniszczył psychicznie że #!$%@?łam na już z tym co mi wpadło w ręce, dopiero jak się ogarnęłam to odzyskałam część swoich rzeczy. Drugi facet mnie mamił emocjonalnie i się okazał chorym socjopatą, jak zaczęliśmy planować wspólne życie i wzięliśmy hipotekę to mnie finansowo doił przez dwa lata, nic nie dołożył do kredytu ani rachunków i
Czytam te wasze żale, że różowe paski są złe.
Pierwszy facet mnie tak zniszczył psychicznie że #!$%@?łam na już z tym co mi wpadło w ręce, dopiero jak się ogarnęłam to odzyskałam część swoich rzeczy. Drugi facet mnie mamił emocjonalnie i się okazał chorym socjopatą, jak zaczęliśmy planować wspólne życie i wzięliśmy hipotekę to mnie finansowo doił przez dwa lata, nic nie dołożył do kredytu ani rachunków i
kiedy #anime? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@serekenha: materiał się grzeje, a oni nic z nim nie robią
I to na openingu! Madhouse, I believe T_____________T
@faustinek: nie rozumiem tego totalnie, klepać jakieś niedokończone ln'ki z cyckami i bez fabuły, kiedy ma się taki materiał tylko do wystawienia na sprzedaż
Manga stara, filmy były, to wydawnictwo pewnie wydawnictwo nie chce się. Jedyna nadzieja to co najwyżej NHK.
Szybciej pojawi się raczej Pluto, które jest rebootem mangi Astro Boy Osamu Tezuki.