Wpis z mikrobloga

@lechwalesa:

Cenckiewicz Ty naprawdę idź do lekarza .Czy Ty wiesz co znaczy prawo .W sprawie Bolka i pomawianie mnie o współpracę nic nie da się zrobić .Przegraliście prawnie ostatecznie wszędzie gdzie jest tylko możliwe .Odpowiesz za te bezczelne pomówienia ., A gnioty trzeba będzie zmielić . To tylko kwestia czasu .Prawda musi zwyciężyć , a ona jest . Nigdy nie współpracowałem , nigdy na nikogo nigdzie nie pisałem ani nie robiłem donosów .Wszystko to wymyśliłeś podpierając się podrobionymi materiałami którymi walczyła ze mną komuna .Tylko że im nie uwierzono ,a Tobie co niektórzy wierzą .LW
  • 37
@edward-janus: A co robi Cenckiewicz

Fragmenty z uzasadnienia wyroku Sądu Lustracyjnego [ strona 14]

prawdziwości składanych przez nie oświadczeń w tym przedmiocie .Co więcej zaś stwierdził, że w postępowaniu lustracyjnym stosuje się domniemanie prawdziwości oświadczeń co oznacza nie tylko to ,że kontrolowane przez Sąd będą tylko oświadczenia ,których prawdziwość budzi wątpliwości ,lecz także i to,że jak długo prawomocne orzeczenie sądu nie ustali ,iż złożone oświadczenie jest niezgodne z prawdą ,

nikt
@edward-janus: Fragmenty z uzasadnienia wyroku Sądu Lustracyjnego [ strona 14]

prawdziwości składanych przez nie oświadczeń w tym przedmiocie .Co więcej zaś stwierdził, że w postępowaniu lustracyjnym stosuje się domniemanie prawdziwości oświadczeń co oznacza nie tylko to ,że kontrolowane przez Sąd będą tylko oświadczenia ,których prawdziwość budzi wątpliwości ,lecz także i to,że jak długo prawomocne orzeczenie sądu nie ustali ,iż złożone oświadczenie jest niezgodne z prawdą ,

nikt nie ma prawa jego
@lechwalesa: No wlasnie ....... Czemu Ty chlopie nie sprwisz sobie nowych gumowcow,kilku dobrych splawikow,nie nagotujesz peczaku i na plotki nie idziesz? Zaszyj sie gdzies w jakiejs gluszy i siedz. Daj narodowi o sobie zapomniec. Na zachodzie ludzie nie znaja prawdy o Tobie , Dla nich jestes bohaterem i niech tak mysla dalej.
Tu jednak zamknij paszcze wkoncu bo #!$%@? ludzi . zwlaszcza tych w Twoim wieku i tych co znja wydazenia