Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
#afera
@Xanthia: Lol. Już to widzę XD Na pewno Seba i Karyna będą chcieli upokorzyć się jeszcze bardziej, to raz. Dwa, pod jaki paragraf podchodzi ta sprawa? Trzy, nawet jeśli taka sprawa trafiłaby to sądu zapłaciłabym, żeby zobaczyć minę sędziego XD
Cztery, pamiętam jak mi (i z tego co widzę - nie tylko mi) groziłaś, więc zrób nam wszystkim przysługę i zamilcz.
@Aerials: @Klopsztanga: ja nie wierzę, ja po prostu w to nie wierze, @Xanthia musi żartować, bo to już przekracza granice absurdu XD
A nawet jeśli zrobił to dla atencji, to czy w byciu atencjuszem jest coś złego?
Ej, hipokryci. Powiedzcie mi, jak to jest, że "A czy wysyłanie nagich zdjęć jest zakazane?" możecie napisać, ale już "A czy publikowanie rozmów jest zakazane?" już nie?
Naprawdę jest wam lepiej bo nazwaliście jakąś obcą kobietę "k---ą"? Czy zrobiliście by to samo, gdybyście spotkali ją na ulicy?
Wątpię, by większość zareagowała nawet, gdyby
Dopuszczam jeszcze całą tą mistyfikację i poinformowanie jej mężczyzny (choć powinien darować sobie nazywanie jej ścierą). Z resztą jak widać, chyba się nie opłacało ładować się z buciorami w czyjeś życie, bo kto wie, czy mu ów dżentelmen nie obije facjaty.
Bardzo negatywnie odnoszę się natomiast do wywleczenia całej tej
@UndaMarina: wydaje mi się, że największy pojazd po Xanthii jest nie dlatego, ze uważa upublicznianie tego typu spraw za niewaściwe, a dlatego, że broni dziewczyny i jej zachowania, a autora zamieszania uznała za podłęgo szpiega, bo zdemaskował laskę.
Słownictwo oraz poszukiwanie poklasku przez Klopsztangę zostało wielokrotnie negatywnie skomentowane.
Ale Xanthia była jedną z naprawdę nielicznych, które
Niemniej, wszystko odbyło się anonimowo, a osoby kulturalnie się sprzeciwiające nie podległy jakiemuś linczowi. Lincz odbywa się na Xanthii, bo zachowuje się jak idiotka, wyzywa ludzi dookoła, a udaje że jest kulturalna, nie odnosi się do meritum, straszy mediami (!?), w
@2015: to powyżej jest racja, ale to nie znaczy, że:
robisz k---ę z logiki, przyznaję ci 0,1 Xanthii
Dobrze by było, gdyby bohater pokazał cały zapis rozmów, aby rozwiać wątpliwości takich jak @UndaMarina, ale to już jest jego osobista sprawa i ma prawo odmówić.
Poza tym ujawnienie całej korespondencji niekoniecznie mogłoby mu wyjść na zdrowie,
Kolejna sprawa, czy naprawdę czujesz się uprawniona do tak surowego oceniania kogokolwiek, zwłaszcza całkowicie nieznanej ci osoby? Po prostu, póki