Wpis z mikrobloga

Byłem ostatnio na koncercie jednego z bardziej popularnych raperów i stwierdzam że nie ma nic bardziej irytującego niż niebieskie paski. Stoję sobie z przodu, miejsca mało, a wiadomo że każdy chce być jak najbliżej sceny. Nie pcham sie, kulturalnie po prostu stanąłem tam gdzie było miejsce, sporo czasu przed koncertem by mieć to, w sumie dość dobre miejsce.
Podchodzi #niebieskipasek EJ SORY CZY MUGBYS SIE TAK NIE WIERCIC BO MOJA DZIEWCZYNA NIE MORZE SOBIE ZNALEŚ MIEJSCA RZEBY COŚ WIDZIEC. Pewnie ona się poskarżyła a on bezmyślnie podchodzi i wykonuje rozkazy.
No tak, najlepiej żebym stał nieruchomo, bo przecież to jest tylko koncert dla niej. Dodam że jedyne co, to się wychylałem żeby lepiej widzieć. Dla takiego niebieskiego idioty ciężkie jest pojąć że jego dziewczyna nie jest całym światem. Dziwne że oddychać mi nie zabronił.

Później podobna sytuacja. Podchodzi koleś z panienką EJ SORY CZY MUGBYM PRZEJS DO PRZODU. Przepycha sie, stoi chwile rząd bliżej niż ja i zaczyna lizać swoja panienke dość ostro. hehe. Nie gdzieś z tyłu, tylko w 2-3rzędzie przy scenie, przy ogólnym tłumie i ścisku. #zenada
Potem zaczepia kolejnych: EJ BO MOJA DZIEWCZYNA JEST NISKA A JES FANKOM MUGBYS JA PRZEPUSCIC?
(skoro jest taką fanką to mogła przyjść wcześniej niż 15minut po rozpoczęciu...)

Najgorsze, że widać że taki #niebieskipasek nie ma zielonego pojęcia nawet o tym kto gra, no ale przyszli jak wierne pieski i FSZYSKO DLA MOJEJ KRULOWEJ - jeszcze bym to zrozumiał, gdyby nie musieli przy tym w------ć wszystkich naokoło. Na dodatek to wszystko,żeby potem zaruchać, bo nie wierzę że ktoś jest takim idiotą z własnej woli.

Sam mam dziewczyne, ale takim bezmózgiem dla niej bym nie został
Musiałem sie wyżalić ( ͡° ͜ʖ ͡°).

#gorzkiezale #logikaniebieskichpaskow #boldupy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Firel: Dlatego nie chodzę już na koncerty rapowe. ostre 14-tki i qmple 16-tki 100% JP. (>)
Aż takiej żenady nie jestem w stanie przyjąć podczas jednego wieczora ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Firel: Masz rację, kolego. Z takich rzeczy, które W-------Ą na rapowych koncertach, to zdecydowanie wymieniłbym tańczące laski (spoko, fajnie kręcicie dupą, ale w tym całym ścisku zmuszacie ludzi do ucieczki przed wami) i n------i przypadkowi goście (k---a, zawsze się znajdzie jakiś n------y czesiek, który znalazł się na koncercie przypadkiem, ale musi drzeć mordę i to jeszcze od rzeczy).
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@slava: właśnie o dziwo było mało osób poniżej 20, ale niektórzy nie umieją się zachować niezależnie od wieku. Jak nie trafisz na koncert pełen n--------h, to musisz mieć to szczęście żeby i tak spotkać debila.

@romo86: Zeus. Tymbardzije dziwi fakt wysokiej średniej wiekowej.

@elmacio: najlepsi są ci którzy są totalnie nawaleni po pierwszym supporcie. Tam gdzie byłem tacy zawodnicy byli dość przyjaźnie nastawieni, to niebiescy byli
  • Odpowiedz