Do wszystkich #niebieskiepaski Dostałem od swojej połówki taką propozycję na radzenie sobie z brakiem #sexy wiec przekazuję dalej wszystkim co mają dokładnie ten sam problem ze swoimi #rozowepaski albo cierpią na #tfwnogf czy też #tfwnobf (co kto lubi przecież).
Czekam na opisy pierwszych wrażeń ʕ•ᴥ•ʔ może się okazać, że lepiej no i przede wszystkim... taniej! ( ͡°͜ʖ͡°)
@Nutaharion: z jednej strony smieszne, ale z drugiej zastanawiam się jakim geniuszem trzeba być by wpaść na takie kombinacje, aby to utworzyć. Coś niesamowitego jak dla mnie, naprawdę
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Dostałem od swojej połówki taką propozycję na radzenie sobie z brakiem #sexy wiec przekazuję dalej wszystkim co mają dokładnie ten sam problem ze swoimi #rozowepaski albo cierpią na #tfwnogf czy też #tfwnobf (co kto lubi przecież).
Czekam na opisy pierwszych wrażeń ʕ•ᴥ•ʔ może się okazać, że lepiej no i przede wszystkim... taniej! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gif #foodemperor #gfycat #tyleczki