Wpis z mikrobloga

@RexxarHell: Kolego, troszkę za niski tier na naukę, uwierz mi. Za dużo czerwonych kamikadze+ kilku zielonych i jedna strona przegrywa 15 = 1 . Zbyt szybko kończą się walki. Idealny tier na naukę to 5 - 6. Trzeci tier jest traktowany bardzo po macoszemu, trzeba go przeskoczyć i tyle.
Chcesz rzetelnie przeskakiwać z tiera na Tier załoga która będzie cały czas się uczyć? to musiałbyś za złoto przerzucać ją co najmniej
@RexxarHell: Za 10 000 srebrników przerzucasz załogę na wyższy tier, ale dostaje ona 90 % aktualnego doświadczenia. Za 100 golda przerzucasz z doświadczeniem 100% - czyli nic nie traci.
@RexxarHell: Zrobionego w całości nie traci, natomiast takiego perka, który działa dopiero jak jest zrobiony w całości czyli na 100% w pewnym sensie traci, ponieważ będzie dalej się robił, dopiero wtedy, jak załogant dojdzie do 100%
@RexxarHell: 20k z expem 75% Jest jeszcze chyba (nie chce mi się logować, aby sprawdzić) opcja darmowa z 50% expem.

Ja zarejestrowałem się w styczniu to miałem 10 dni premium i faktycznie 500k wydawało mi się niczym. Teraz nie mam premium i zamiast 20k na bitwe wpada mi zaledwie 3-5k (czasami zwycięstwo mam na minusie, lol). Przemyśl na co chcesz wydać tę kasę ( ͡° ͜ʖ ͡°)