Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +727
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
- Paaaanie daj pan coś pieniędzy na mnie, na dziecko bo głodne chodzi.
- Ale jak pieniędzy, ile ja mogę dać pieniędzy jak ja sam mało mam?
- Panie to może pan coś albo kup pan np. takie koraliki ło, albo lalkę tako o.
W tym momencie się skonsternowałem bo myślałem, że to dziecko, a to lalka. Ewidentnie coś kręci, więc koniec empatii i poczynam się targować bo koraliki ładne.
- No nie wiem to ile pani chce za te koraliki?
- Normalnie to biere pinć, ale dla pana to, a może być trzypięćdziesiątka.
- Co?
- Trzypięćdziesiątkę. Trzy złote i pięćdziesiąt groszy.
No i w tym momencie zacząłem coś podejrzewać, mianowicie zacząłem kwestionować czy to faktycznie biedna cyganka. No bo nie dość, że miała z 8 metrów wzrostu, łuski i ogon to jeszcze chce trzypięćdziesiątkę. I wiecie co?! To nie była żadna cyganka, tylko POTWÓR Z LOCH NESS!!
- Cholera Potworze, co chwila tutaj przychodzisz i chcesz trzypięćdziesiątkę! A to na dzieci z rakiem, a to na imigrantów z Korei Północnej, a to na rogale, przestań mnie nachodzić!
- Spokojnie spokojnie, to może chociaż dwapięćdziesiątkę?
- Nieeee!!! Potworze, do cholery w tym domu pracujemy na swoje pieniądze! Nic ode mnie nie wyłudzisz!
I trzasnąłem drzwiami bo chamstwa nie zniese.
#truestory