@ilemogejeszczezniesc: @vasil: pamietam ze wtedy pare lat temu była mozliwość jednego sprostowania, napisałem im litanie zeby jeszcze raz wszystko sprawdzili, ze ja nie oszukiwalem, po kilku dniach informacja ze odrzucono... Teraz jedynie zmiana nazwiska i miejsca zamieszkania i moze uda sie zalozyc nowe konto hehe :D
@oazaSpokoju: ale duzo zostało Ci doo dzyskania? i czemu od razu nie wyplacasz?
swoja droga - k-----y dostaje, bo mam konto od 2007 co prawda duzo tam nei robie, ale wlasna tworczosc, animacje, mniej wiecej ta, ktora na wykopie jakos tam siadła... i kasy brak - ok, na tej animacji nie zarabiam :P
@vasil: czekaj bo nie wiem o co Ci chodzi. Tam byl taki system ze wypłaty byly jakos raz w miesiącu za poprzedni miesiąc. Przykładowo w styczniu zarobie 1000 zł, google potem sprawdzało te kliki z reklam, czasem cos tam poodejmowali i 20 lutego dostawało sie kase na konto. Ja dostałem łącznie ze 4 wypłaty, zarobiłem sobie na czysto ok. 7k PLN :D ech.... to były czasy :(
@vasil: nie, bo nie mam jak. Google zablokowało mi adsense i mój kanał YT gdzie miałem z kilkaset filmików, łącznie parę milionów wyświetleń. Ale przeżycie super, miałem maile z telewizji zagranicznych z pytaniami czy mogą moje filmiki pokazac w TV, odpisywalem zawsze ze to nie moje i mogą sobie pokazać jak chcą ( ͡°͜ʖ͡°) Albo np akcja jak mój filmik był na stronie głównej
@vasil: nic już nie da się z tym zrobić. u nich ban jest dożywotni. Poczytaj sobie w necie opinie ludzi co dostali bana- już nie odzyskają, na nic błagania prośby... Po prostu nie i C--j
@oazaSpokoju: co za YT. masakra... ale zmienily sie zasady tez, wprowadzaja ochrone dla ludzi... ciekawe czy znałem Twoj kanał, poniewaz mam konto od 2007 roku jak nie dluzej to cholera wie
@vasil: raczej nie znałeś. Miałem bardzo mało subów, może kilkaset. Sam dodawałem smieszne filmiki na joemonster, milanos, jakies zagraniczne strony. Jak filmik się już gdzieś wypromował to dalej samo szło, ludzie osadzali na innych stronach i tak interes kwitł... do czasu
@vasil: nic nie tworzyłem, mialem taką smykałke ze wynajdywałem mało popularne filmiki ktore nie sa objete prawem autorskim i je promowałem. Ciekawe czy dzisiaj takie cos by przeszlo, sprobo Ty, moze Ci się uda
swoja droga - k-----y dostaje, bo mam konto od 2007 co prawda duzo tam nei robie, ale wlasna tworczosc, animacje, mniej wiecej ta, ktora na wykopie jakos tam siadła... i kasy brak - ok, na tej animacji nie zarabiam :P
1 jak znajdywales te filmy w tłuuumie filmow
2. jak je 'promowales'?
teraz filmy trendy same sa widoczne w kanale 'na czasie'