Aktywne Wpisy
Dzonsin +103
#kolchoz
Wczoraj wróciłem z kołchozu o 16, umyłem się zjadłem i o 17 zrobiłem sobie drzemkę. Wstałem o 23, odlalem się i poszedłem dalej spać... Jest 4:27, a ja jedynie co zrobiłem od powrotu z pracy to spałem i trzeba iść znowu do pracy.
Wczoraj wróciłem z kołchozu o 16, umyłem się zjadłem i o 17 zrobiłem sobie drzemkę. Wstałem o 23, odlalem się i poszedłem dalej spać... Jest 4:27, a ja jedynie co zrobiłem od powrotu z pracy to spałem i trzeba iść znowu do pracy.
Pechpechpech +7
#przegryw dowiedziałem sie ze kolegi siostrą lvl 19 chodzi na saunę nago.. a widziałem ja parę razy i jest mega łaska taka szczupła a ma bardzo duże cycki... przecież jakbym ja nago w takiej saunie zobaczył to nie dość że by mi stanął to pewnie bym się jeszcze spuścił na sam jej widok.. jak tam chłopy wytrzymują? Można jakoś zakryć siurka w takiej saunie żeby nie było widać wzwodu? Obczailbym która to
#fotografia #foto #ciekawostki
Komentarz usunięty przez autora
On February 11, 2015, after a 19-month-old trial, Judge Giovanni Puliatti read the verdict sentencing Schettino to 16 years in prison and 5 years of interdiction from navigating.