Wpis z mikrobloga

Mirki
dalej planuje zakup #note4 Widzę, że wersja F jest jednak tańsza niż C. Wiem, że są hardwarowe różnice (procek i chip dźwiękowy) Jednak, jako, że muzyki nie słucham z telefonu, czy procek ma duży wpływ na wydajność? W gry nie gram, telefonu używam głównie do prostych czynności. Czy odczuje różnice w wydajności między wersjami?
#telefony
  • 22
  • Odpowiedz
@eXe1987: szczerze nie polecam o ile rysik to fajna sprawa to ten telefon po chwili zaczyna mulić i zachowywać się jak budżetówka bynajmniej na oryginalnym romie. Napewno nie zasługuje na swoją cenę.
  • Odpowiedz
@eXe1987: mam wersje C od maja zeszlego roku. Ani razu sie nie sciela. Caly czas jest mega używana RDP gry i te sprawy. Bateria spokojnie trzyma od 6 do 23. Nie jest tak jak mowi @donsalamanca. Wersja C ma lepszy aparat (lepiej lapie ostrość) roznice w wydajnosci sa olbrzymie
  • Odpowiedz
@Burzuazja: @jakuba94: @donsalamanca: Też mam już parę miesięcy wersję C i co prawda nie ma ani zacięć ani mulenia, jednak od czasu do czasu sam z siebie potrafi się nieźle grzać i żreć baterię w niesamowitym tempie. W statystykach baterii okazuje się wtedy, że proces google services zżera najwięcej prądu.
  • Odpowiedz
@Burzuazja: Nie robiłem. Jak sobie pomyślę o tym całym cyrku z przywracaniem ustawień po full wipe to myślę, że ta niedogodność z przegrzewaniem nie jest aż taka straszna :)
  • Odpowiedz
@eXe1987: nie słuchaj bredni @donsalamanca, mam wersję f od listopada 2014 i zero problemów. Bateria trzyma pięknie a procek się nie grzeje ani nie przycina. Pod najnowszym lolipopem praktycznie nie ma różnicy w prędkości działania pomiędzy C a F.
  • Odpowiedz
@jakuba94: komuś może się po prostu F #!$%@?ł lub nie zdjął naklejki z obiektywu. Ja problemów z aparatem nigdy nie miałem. Pic related.

Co do artykułu, to po pierwsze spójrz na datę - pisany rok temu. Pod najnowszym lollipopem prędkościowo F nie różni się praktycznie od C, bateria trzyma za to dużo lepiej. Nawet na wykopie wklejałem kiedyś zdjęcia, że na F da się dobić do prawie 10h sot mając dobry
Jubei - @jakuba94: komuś może się po prostu F #!$%@?ł lub nie zdjął naklejki z obiekt...

źródło: comment_MC9d9uIqSIoTyiljxUgEnMgHdcGCZU2z.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz