Wpis z mikrobloga

KOCHAM moje wałeczki. Mężczyźni się o mnie zabijają. Jem hamburgera, frytki i pizzę każdego dnia. Cieszę się życiem. Robię co chcę i mam wiele radości z seksu bo niczym się nie krepuje. Rozmiar nie ma znaczenia trzeba kochać siebie. Wiele chudych dziewczyn to beznadziejne kochanki.

SZACH MAT, KOCHANEGO CIAŁKA NIGDY NEI ZA WIELE ( )

#logikarozowychpaskow #bekazgrubasow #zyjpelniazycia #niezasznieoceniaj
źródło: comment_Pq97LEj92lyA5ZPSi38rBlZzwdM4kLWw.jpg
  • 79
@kwiatencja: nie wiem jak u was ale otyle laski z ktorymi bylem zawsze byly o wiele lepsze w lozku niz te chude. a laske to w ogole bez porownania lepiej robily. zawsze mnie to smieszylo, bo zakladam ze jakos im sie to z jedzeniem kojarzylo xD
@orfan: Bo to chodzi o ich GŁÓD i nie chodzi o to, że aktualnie coś by #!$%@?ła. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Takie pączki nie mają zbyt wiele okazji żeby strzelić przykuc na beniz, więc jak już dosiądzie to z #!$%@? wiatrak robi, prosta sprawa ( ͡º ͜ʖ͡º)
@InsaneMaiden: Gdy kocha to jeszcze nie problem. Ważne tylko jest to by patrzeć realnie na świat. Za wysoka samoocena może powodować sporo problemów, bo taką osobę dużo łatwiej obrazić, bo ona często nie widzi swoich wad. W przypadku jej "kształtów" takimi wadami jest po prostu niezdrowy tryb życia który może spowodować u niej wiele chorób, a także osłabić jej organizm. Dodatkowo, to uważanie, że jest się doskonałym powoduje, że jest się
@michalo94: to jej ma być dobrze ze swoim ciałem. Ona ma być szczęśliwa. Nie do innych należy decydowanie jakim sposobem to szczęście osiąga. Kwestia zdrowia to już jej indywidualna sprawa. Jeśli ktokolwiek może ją upomnieć, to z pewnością nie jakaś randomowa osoba z internetów, najlepiej by robili to bliscy.
@InsaneMaiden: Chyba nie zrozumiałaś, więc powiem prościej. Chodzi tylko o to by nie odrzucać czyjejś krytyki tylko dlatego, że jest to krytyka, a zastanowić się nad jej sensownością. Za duża samoocena powoduje, że nie dopuszczasz myśli, że robisz coś źle. Nie można nikogo zmusić do zmiany swojego zachowania, ale można spróbować przekonać taką osobę, że robi coś źle.

Ona ma być szczęśliwa. Nie do innych należy decydowanie jakim sposobem to szczęście