Wpis z mikrobloga

@Unbreakable91: "Do naszej redakcji docierają informacje" xDD Czyli ludzie tacy jak ty usłyszeli to gdzieś u znajomych i piszą do redakcji a potem redakcja daje takie info i kolejni ludzie tacy jak ty puszczają tę plotkę w obieg. Ja #!$%@?.
  • Odpowiedz
Jak miałem sprawdzić?

@Unbreakable91: aha czyli jak czegoś nie potrafisz sprawdzić to lepiej rozsiewać kłamstwa? A jeśli mowa o "artykułach" to jakieś gównofanpejdże na facebooku to nie są artykuły. Ale jak już mowa o sprawdzaniu, to polecam czasem logicznie pomyśleć, co auto hamalainena robiłoby w poniedziałek w Poznaniu skoro jest on na Malcie a polecoał tam z Warszawy. Nara
  • Odpowiedz
@Adams_GA: Bo takie nieprawdopodobne jest że poleciał do Warszawy z Poznania? Też jest tam lotnisko mistrzu. A fanpage to było pierwsze źródło gdzie zobaczyłem zdjęcie, później przeczytałem ten artykuł o czym pisałem już wyżej. #!$%@?, media codziennie podają niepotwierdzone informacje jak chociażby tutaj a Ty jesteś gotów zeżreć byle mirka który napisał swoją opinię na mikro. Gardzę ludźmi którzy to zrobili. Nawet jeżeli nie jest to jego auto.
  • Odpowiedz