Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +103
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +153
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Mircy z #krakow i okolic, z racji przelewelowania się z PS3 na PS4 mam do opchnięcia GTA V, Fallout 3 i Simsy 3.
30 za sztukę przy kupnie jednej, 50 za dwie, 70 za wszystkie. Odbiór albo u mnie albo gdzieś na mieście... albo dowiozę do drzwi, z tym że za tę przyjemność oczekuję jakiegoś browca xD
Nie ukrywam że wolałbym sprawę załatwić szybko i z ręki do ręki, ale jeśli do jutra rana nie będzie chętnych to pomyślimy ;)
Tak, Simsy 3 PL
Wymiesza się z czymś i będzie drin ekstremalny XD
jak dorzucisz do tych gier PS3 to daję krate piwa marki VIP w prezencie ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
No sorry ale konsola sprzedała się wczoraj
( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Simsy chyba dogadane , reszta aktualna
w jakiej cześci/ulicy krk?
Ja stara #nowahuta ale mogę dowieźć o ile przed 14
@Szaman_plemienia_tatamahuja:
GTA V polska edycja, Fallout 3 angielska, oryginały i pudełka. Za dwie sztuki 50 cebulionów styknie
Sorry ale już na miejscu chętnych jak mrówków cytując klasyka
@krokof
Weź na PW podaj gdzie to dowiozę, i tak jestem w drodze
W takim razie powodzenia. Gdyby coś jednak nie wyszło, to pisz priv, dogadamy się.