Wpis z mikrobloga

#depresja #wyznaniezdupy
Jak mnie to #!$%@?... gdy po raz setny słyszę - "Napij się, to ci przejdzie." albo "Ty? Depresja? Przecież masz robotę, rodzinę, hobby. Nie masz powodu żeby być SMUTNYM!". #!$%@?, "smutnym"?! Żebyś ty wiedział #!$%@? głupi, jak ja marzę o tym, żeby raz być po prostu smutnym! Ale z drugiej strony lubię to, bo będąc #!$%@? zapominam na chwilę, że w zasadzie wszystko na około nie ma sensu.
arti040 - #depresja #wyznaniezdupy 
Jak mnie to #!$%@?... gdy po raz setny słyszę - ...

źródło: comment_kupXSUZacch1yAbqmiYo8N4h9CZT5EPZ.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
@arti040: bo teraz każdy jeden człowiek ma depresję przez chorą tarczycę, nie wiedziałeś?

A co do wpisu: jak możesz mieć depresję? Masz młodość, czas, pieniądze, rodzinę, faceta, super kota, masz dach nad głową i co jeść. Rusz dupę leniwa buło!
  • Odpowiedz
@worldmaster: Ja ogólnie jestem niemiły dla ludzi (podobno takie sprawiam wrażenie ( ͡ ͜ʖ ͡) ). Jestem jedną z tych osób, które trzeba trochę poznać, żeby ewentualnie zaakceptować. Nie sądzę jednak, że depresja ma jakiś konkretny wypływ na to, no ale może...
  • Odpowiedz
@arti040: boże jak ja nie lubię ludzi którzy tak się egzaltują swoją "depresją".
"jestem taki głęboki i taki świadomy bezsensu egzystencji, nie to co ten głupi motłoch! niech się wszyscy #!$%@?ą i dadzą mi w spokoju przeżywać moje wielkie emocje, moje cierpienie..."
weźcie się do roboty ludzie, a nie rozmyślacie tak nad sobą, egocentrycy jedni.
depresja jest teraz najbardziej nadrozpoznawaną chorobą, bardziej niż adhd i dysortografia ;-)
  • Odpowiedz
@alejandra15: Ale wcale tak nie myślę. Wiem, że są ludzie, którzy są szczęśliwi - sam kiedyś taki byłem. I nie chce jakiegoś specjalnego traktowania. I do jakiej roboty ma się wziąć? Niczego nie zaniedbuje, wszystko robię jak należy a takie złote rady można o kant dupy potłuc. Tylko #!$%@?ą.
  • Odpowiedz