Wpis z mikrobloga

Strasznie często na #tinder widzę dziewczyny z kolczykiem jak na obrazku i stwierdzam, że to jest dziwne, karynowate, brzydkie i jak można coś takiego nosić. Trochę #patologiazewsi osoby z tym czymś dla mnie nie są zbyt poważne. Nigdy bym się nie umówił z taką dziewczyną, bo wstyd by było wyjść z nią do ludzi.
#oswiadczenie #takaprawda #tfwnogf #podrywajzwykopem
brunetroll089 - Strasznie często na #tinder widzę dziewczyny z kolczykiem jak na obra...

źródło: comment_8JRXYXTUkRCs3hQJzMx0R1YX2MjBRa3o.jpg

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
@arbuzowekaktusy:

2016

#!$%@? się o to, że masa wypoków uważa to za brzydkie i lubi o tym pisać

Przecież to aktywne oszpecanie się. Tu nie chodzi o to, że "hurr dziewczyna ma być ładna durr" tylko o to, że nie ma zalet
  • Odpowiedz
@brunetroll089: Wydawało mi się, że karynizm to odnośi się do tcyh lasek co się z dresami kręcą. A sebixy raczej by się nie umówili z dziewczyną co ma takie kolczyki. Te z kolczykami to głównie metalówy, albo per artystki.
  • Odpowiedz
@brunetroll089: Jeszcze dodać różowe włosy i tatuaże. Okropienstwo dla mnie w moich oczach, takie dziewczyny są śmieciami, tak dobrze przeczytaliscie śmieciami. Nieraz w klubie chce do mnie taki śmieć zagadać, wtedy mówię że z bydlem nie gadam i niech lepiej odejdzie bo może mnie wscieklizna zarazić.
  • Odpowiedz
@brunetroll089: nie zrozum mnie źle ale skoro przez rok sobie nikogo tam nie znalazłeś to wtedy Ty jesteś tym dziwakiem. Nie zaprzeczaj ze na przygodę jesteś tam nastawiony bo czytam twoje posty i wiem ze jest inaczej
  • Odpowiedz