@lavinka: Ja oglądam ten serial tylko i wyłącznie, ze względu na traczcontent. Fajnie ich gnębi w tym Tulczynie. ( ͡°͜ʖ͡°) Nie oglądam telewizji, więc nie wiem. Na yt są odcinki od 1.
@paczczczacz: @lavinka: Wszak Tracz to najdoskonalszy czarny charakter polskich seriali obyczajowych. Monika Ross z "Klanu" nie dorastała mu nigdy do pięt. Wyrafinowany s------l, akcja z ojcowizną pierwsza klasa. (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Shinra: A tam s------l, wielkie mi halo, ma kasę i nie chce nic dać czarnej mafii, no tylko go ukrzyżować dla przykładu. ;) edit: Akcji z ojcowizną nie znam, bo jak pisałam wyżej, widziałam 10 lat temu a i to raczej oglądałam przypadkiem, bo akurat leciało. To były czasy, jak jeszcze nie miałam netu w domu.
Ze względu na to, że idzie zima, czeka nas ten sam scenariusz związany z dziećmi.
Dziecko łapie wirusa grypy. Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie. Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza. Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
Powyżej projekt wykonany przez Amerykanina a poniżej projekt naszych rodaków. Dziś już wiemy, który wygrał. Bo to takie ładne amerykanskie xD #heheszki #warszawa
Marcelina ma pełny pampers ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie oglądam telewizji, więc nie wiem. Na yt są odcinki od 1.