Aktywne Wpisy
Czwarte spotkanie (byla kawka, bylo kino, byla mala wycieczka w gory), piwo w plenerze i sobie ogladalismy perseidy, fajna gadka i przywalila newsem ze w sumie to ma dzieciaka. Ja #!$%@? #tinder
prawiczek92 +7
obecne jestem 31 letnim prawiczkiem eh nie czuję tego vibu jak rok temu czuje się gorzej niż rok temu , w 2022 byłem szczęśliwszy #przegryw #przegrywpo30tce #alkoholizm #trojmiasto #sopot #gdansk
Zacznę od przywitania nocnej
Mam laptopa, ASUS (jeśli to ważne) i chciałbym, żeby po zamknięciu klapy (w sensie złożeniu kompa) nastąpiło wylogowanie. Zależy mi na tym, żeby po ponownym otworzeniu moja Aśka zawołała o hasło.
W ustawieniach (Panel sterowania\Sprzęt i dźwięk\Opcje zasilania\Ustawienia systemowe) mam możliwość wyboru:
a) nic nie rób
b) uśpij
c) hibernacja
d) zamknij
Żadna z tych opcji nie spełnia moich oczekiwań.
Jest szansa na to, żeby zamknięcie klapy powodowało to samo zdarzenie co naciśnięcie kombinacji klawiszy win+L?
Wołam specjalistów #windows #windows10 #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #pomocy #szpiegujo #spamtagami #informatyka #it #niewiemczyjeszczejakiestagisapotrzebne #ratujcie
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
@fdev0XR1HB6ybxRJ45: czego nie rozumiesz?
Po mojemu nie da się zrobić jak to chcesz..
Masz imo dwie opcje.
- Ustawić 'do nothing' w opcjach zasilania i wówczas przed zamknięciem lapka wciskasz "Win+L"
- Obczaj 'screensaver' i ustaw jakiś aby po jakimś czasie się włączał i pytał o hasło przy wyłączaniu.