@toute-verte: wroze wam rozowa przyszlosc....koles okaze sie tyranem, przynajmniej ma taki zaped... Wyjdz wczesniej, ale nie wracaj wczesniej niz ja, czekaj na mrozie... Fuck logic
@juzniepije: no właśnie. zwłaszcza, że nie ma problemu żebym została sama w domu, ale zawsze wtedy zabiera klucze ze sobą, także nie mogę nawet wyjść do sklepu. dziwne.
no właśnie. zwłaszcza, że nie ma problemu żebym została sama w domu, ale zawsze wtedy zabiera klucze ze sobą, także nie mogę nawet wyjść do sklepu. dziwne.
@toute-verte: No k---a nie wierzę. Czy to jakiś bait? Jak można być takim p-----m?! A jak jesteście razem to też wszystko on kontroluje? Nie możesz mieć w niczym własnego zdania? Wróć raz po północy n------a i n---------j w drzwi żeby Ci otworzył albo
@juzniepije: chciałabym żeby to był bait. nie zostawię go. We wszystkim innym super się dogadujemy. Mogę mieć odmienne zdanie, nie narzuca mi swojego. Poza tymi głupimi kluczami jest idealnie.
@toute-verte: Wiec jak dał klucze siostrze, mamie, babci czy psu i twierdzi, ze ma jeden komplet to skoro Ty konczysz wczesniej powiedz mu, ze dzisiaj Ty je bierzesz... no nie wierze w az tak chora sytuacje zeby mieszkac z kims i tulac sie bo nie ma sie kluczy
@zbieg_okolicznosci: ja wychodzę zawsze wcześniej, bo pracuję więc nie mam takiej możliwości. @juzniepije zaproponuje mu to, mam nadzieję, że będzie dobrze i po prostu z lenistwa nie chce mu się upominać o klucze od rodziny :)
#pytanie #kiciochpyta #zwiazki
Wyjdz wczesniej, ale nie wracaj wczesniej niz ja, czekaj na mrozie...
Fuck logic
@PMV_Norway: Myślę tak samo. Najlepiej, żeby laska uciekała czem prędzej.
@toute-verte: No k---a nie wierzę. Czy to jakiś bait? Jak można być takim p-----m?! A jak jesteście razem to też wszystko on kontroluje? Nie możesz mieć w niczym własnego zdania? Wróć raz po północy n------a i n---------j w drzwi żeby Ci otworzył albo
nie zostawię go. We wszystkim innym super się dogadujemy. Mogę mieć odmienne zdanie, nie narzuca mi swojego. Poza tymi głupimi kluczami jest idealnie.
Komentarz usunięty przez autora
Teraz nie mam drugiego kompletu, dałem siostrze, tacie, mamie, babci... jak zalatwie to Ci dam
Bo normalni to wy nie jestescie.
@juzniepije zaproponuje mu to, mam nadzieję, że będzie dobrze i po prostu z lenistwa nie chce mu się upominać o klucze od rodziny :)